Vanders rekrytoi uimakouluohjaajia

Vanders on Länsi-Vantaalla toimiva uintiseura, joka tarjoaa monipuolista uimakoulu- ja uintitoimintaa eri-ikäisille ja -tasoisille. Seurassamme ui tällä hetkellä n. 160 lisenssiuimaria sekä iso joukko kurssitoiminnan piirissä olevia lapsia, nuoria ja aikuisia.

Kiinnostaako työ lasten ja nuorten parissa? Etsimme tiimiimme yhteistyökykyisiä, innokkaita ja lasten kanssa toimeen tulevia uinnin uimakouluohjaajia ja uintivalmentajia.

Kurssiohjaajan tehtävä pitää sisällään erilaisten uimakoulujen ja uintikurssien ohjaamista pääsääntöisesti 3,5 – 8 -vuotiaille lapsille. Valmentajat valmentavat pääsääntöisesti 7-12-vuotiaita lapsia uinnissa ja vesipallossa. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa arki-iltoihin sekä viikonloppuihin. Voit tutusta kursseihimme nettisivuillamme kohdassa lasten uimakoulut tai nuorten ja aikuisten kurssit.

Edellytämme:

  • Reipasta, itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta
  • Huolellista ja vastuuntuntoista asennetta
  • Yhteistyökykyisyyttä ja lasten kanssa toimeen tulemista

Huomioi että,

  • toivomme sinulta 18-vuoden ikää (tai olet juuri täyttämässä 18 -vuotta)
  • katsomme eduksi työskentelyn lasten parissa, aikaisemman kokemuksen lasten liikunnan opettamisesta sekä mahdolliset lajikoulutukset
  • katsomme eduksi myös SPR:n ensiapukoulutukset
  • katsomme eduksi lajitaustan uinnista, taitouinnista, vesipallosta tai muusta vesiurheilulajista
  • tehtävään valittujen on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote

Mikäli sinulla ei ole vielä tarvittavia uintikoulutuksia, mutta osa-aikainen työ toiminnan parissa kiinnostaisi, koulutamme ja perehdytämme kyllä.

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteella rekrytointi ät vanders.fi. Olemme yhteydessä hakijoihin. Lisätietoja kurssiohjaajan tehtävästä antaa kurssikoordinaattori Leena Mononen kurssit@vanders.fi tai puh. 050-35 73 87, uinnista Valmennuspäällikkö Olli Kantola olli@vanders.fi ja vesipallosta antti.ruohonen@vanders.fi.

Avoin hakemus

Kiinnostaako työskentely lasten ja nuorten urheilun parissa? Oletko hyvä innostamaan ja ohjaamaan muita? Oletko motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi ja edistämään uinnin ja taitouinnin oppimista? Tervetuloa mukaamme uinnin ja taitouinnin pariin erilaisiin ohjaus- ja valmennustehtäviin. Laita avoin hakemus ja cv rekrytointi ät vanders.fi ja olemme yhteydessä.

Scroll to Top