Mukaan Masters toimintaan

Aktiiviura uimarina ohi, mutta mukava olisi vielä pitää kuntoa yllä? Kenties aktiivinen kilpaura vasta mastersuimarina alkamassa? Triathlonkärpänen puraissut ja pitäisi saada triathlonin uintitekniikkaa hiottua ja aikaa parannettua?

Tervetuloa mukaan! Vandersin kunto- ja mastersryhmässä treenaat hyvässä porukassa yhden tai useamman kerran viikossa uintia sekä kuivatreenejä. Voit osallistua kaikkiin harjoituksiin tai valita vain itsellesi sopivat.

Kyselyt Kunto- ja Masters-ryhmästä voi osoittaa info@vanders.fi -osoitteeseen. Lisäksi ryhmä löytyy facebookista

Harjoitusajat kevät 2024

Tiistai 20.30-21.30
Keskiviikko 20.30-21.30
Perjantai 20.30-21.30
Sunnuntai 19.30-21.00

Harjoitusmaksu

Harjoitusmaksu on sama kaikille ryhmäläisille riippumatta siitä, kuinka moneen harjoitukseen osallistuu viikottain. Maksut laskutetaan jäsentilin kautta kevät- ja syyskauden alussa.

Jäsen voi edustaa seuraa Masters-kilpailuissa käymättä ohjatuissa harjoituksissa. Tällöin starttimaksut tulee maksaa itse.

Seura maksaa kerran kaudessa starttimaksut Mastersmestaruuskisoihin niille uimareille, jotka ovat maksaneet jäsen- ja valmennusmaksun. Muut starttimaksut kustannetaan itse.

Harjoituskortti

Kun sinulla on lisenssi saat harjoituskortin kassalta. Lisenssi on oltava puhelimessasi oleva Suomisport /Blue Card äppi.

Harjoituskortti on maksuton (ennen 75 eur) ja sillä saa käydä ainoastaan Mastersvuoroilla harjoittelemassa.  Harjoituskortti on voimassa aina uintikauden, eli 1.8.-31.7.

Harjoituskortti voidaan ladata olemassa olevalle kortille tai uudelle kortille jolloin hinta on 5 euroa.

Lisenssi

Voit ostaa kilpailulisenssin SuomiSportin sivuilta.  Valitse seura ”Vanders”.

Scroll to Top