Koululaisten kurssit

Alkeiskurssi

Uimakoulu on tarkoitettu koululaisille, joiden uimataito on heikko. Kurssin tavoitteena on alkeisuinnin oppiminen sekä uimataidon vahvistaminen. Opetus tapahtuu pääasiassa opetusaltaassa.

Alkeisjatkokurssi

Uimakoulu on tarkoitettu kouluikäisille 7-10-vuotiaille lapsille, jotka sukeltavat rohkeasti veden alle niin, että jalat nousevat samalla irti pohjasta. Opetus tapahtuu opetusaltaassa ja kurssilla vieraillaan myös isossa altaassa.

Tavoitteena on oppia viiden metrin uimataito opetusaltaassa vatsallaan ja selällään.

Jatkokurssi

Uimakoulu on tarkoitettu koululaisille, jotka ovat koulu-uinnin yhteydessä päässeet ison altaan ryhmään, mutta tarvitsevat vielä vahvistusta uintiin isossa altaassa. Pääsyvaatimuksena 10 metrin uimataito isossa altaassa. Opetus tapahtuu sekä opetusaltaassa että isossa altaassa. Kurssia vastaa Jatko 2 -kurssia.

Hinta ja kurssitiedot

Kurssilla on 5 opetuskertaa, ja kurssin hinta on 40 euroa. Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut.

Ilmoittaudu kurssille


Arkiuimakoulut ovat edullisempia, koska ne järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Arkiuimakoulut vastaavat sisällöiltään viikonloppukursseja.

vantaa-logo
Scroll to Top