Uintikursseille ilmoittautuminen

Vandersin uimakouluille ja uintikursseille ilmoittaudutaan www.vanders.fi -sivuston kautta. Valitettavasti emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse tai sähköpostilla.

Uintikurssit ja uimakoulut valitaan listauksesta, jonka jälkeen teidät ohjataan myClubin lomakkeeseen. Tähän lomakkeeseen täytetään kurssilaisen tiedot. Pakolliset kentät on täytettävä, jotta voitte ilmoittautua. ”Tallenna tiedot”-painike ohjaa teidät paytrail -verkkomaksupalveluun, jossa maksaminen tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla. Teillä on 10 minuuttia aikaa suorittaa maksu. Ilmoittautuminen on vahvistettu heti, kun maksu on suoritettu. Saatte vahvistuksen ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Kurssin tiedot kannattaa ottaa talteen tai tulostaa. Kurssimaksun suoritettua ilmoittautuminen astuu voimaan ja se on sitova.

Osassa kursseista (mm. vauva- ja perheuinti) maksu suoritetaan eräpäivän mukaan yhdessä tai useamassa erässä. Saat siis ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla maksutiedot ja eräpäivätiedot. Huolehdi, että jos maksat useammassa erässä, että maksat laskut eräpäivään mennessä.

Uimakouluja, uintikursseja, vauva- ja perheuintia koskevat kyselyt ja lisätiedot:

kurssit@vanders.fi  tai 050 35 73 8 73

Uimakoulujen ja uintikurssien vaihtaminen

Jos olette ilmoittaneet lapsen väärälle kurssille, kurssin voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen kurssiin veloituksetta, mikäli halutulla kurssilla on tilaa. Tutustukaa huolellisesti kurssien sisältöön ja vaatimuksiin.

Kurssin päätös

Kurssin loputtua, noutamattomat todistukset laitetaan uimahallin aulassa sijaitsevaan Vandersin postilaatikkoon, josta nämä voi noutaa uimahallin aukioloaikoina.

Uimakoulujen ja uintikurssien peruutusehdot

Kurssin voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen kurssit@vanders.fi. Palautettavasta summasta peritään 10 e toimistomaksu.

Kurssin voi peruttaa alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen kurssit@vanders.fi lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa joko skannattuna osoitteeseen kurssit@vanders.fi tai postilla osoitteeseen: Vanders, Jönsaksenkuja 3 G, 01600 Vantaa. Palautettavasta summasta peritään 10 e toimistomaksu.

Yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Pitkistä sairauspoissaoloista (yli 3 krt peräkkäin) korvataan lääkärintodistusta vastaan. Palautettavasta summasta peritään 10 e toimistomaksu. Lääkärintodistus tulee toimittaa joko skannattuna osoitteeseen kurssit@vanders.fi tai postilla osoitteeseen: Vanders, Jönsaksenkuja 3 G, 01600 Vantaa.

Mikäli ehdot täyttyvät niin kurssimaksu tai sen osa palautetaan kerran kuukaudessa sähköpostin ja lääkärintodistuksen saapumisesta, yllä mainittujen ehtojen mukaisesti. Palautusta haetaan alla olevan painikkeen kautta avautuvalla lomakkeella.

Hae palautusta

Uimakoulun, kurssin tai kurssikerran peruuntuminen

Kurssin järjestäjästä (Uinti Vantaa ry, Vanders) johtumattomista, ennalta-arvaamattomista syistä (esim.veden likaantuminen) tapahtuva, ohjaustunnin peruuntuminen pyritään korvaamaan uudella kurssikerralla.

Kurssin järjestäjästä (Uinti Vantaa ry, Vanders) johtuvasta syystä tapahtuva peruuntuminen korvataan aina, joko uudella kurssikerralla tai kurssikerran rahallisena palautuksena.

Vanders pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssin, jos osallistujia ei ole tarpeeksi kurssin pitämiseen. Edellä mainituissa tapauksissa Vanders etsii korvaavan kurssin tarjonnastaan tai palauttaa kurssimaksun.

Esineelliset vahingot

Kurssinjärjestäjä (Uinti Vantaa ry, Vanders) ei vastaa asiakkaiden esineellisistä vahingoista. Tähän lukeutuu esimerkiksi tavaroiden jääminen uimahallille tai tavaroiden rikkoontuminen järjestäjästä riippumattomista toimista. Löytötavaroita voi käydä kysymässä uimahallien aukioloaikoina uimahallin henkilökunnalta.

Scroll to Top