Yksityisopetus

Yksityisopetus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat harjoitella uimataitoa yksityisopettajan johdolla! Yksityisopetus sopivat esimerkiksi lapsille, joiden on vaikeaa oppia ryhmässä tai aikuiselle, joka haluaa keskittyä tiettyyn uinnin tekniikan osa-alueeseen.

Yksityisopetus suunnitellaan aina osallistujan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Tunnit rakentuvat ohjaajan suunnitelmalle edetä kohti tavoitteita. Edistymistä käydään läpi jokaisen uintikerran lopuksi. Usein ohjaaja suosittelee yksityistuntien välissä osallistujaa kertaamaan harjoiteltuja taitoja itsenäisesti, mikä tukee ja edistää oppimista.

Yksityisopetuksen pituus ja hinnasto

Yksityisopetus kerrat alkavat aina aloituspaketilla, joka sisältää 3x30min tai 2x45min harjoittelua. Aloituspaketin hinta on 90€. Lisäksi osallistuja maksaa itse uimahallin sisäänpääsymaksut. Aloituspaketin jälkeen tunteja on mahdollista jatkaa kertaluontoisesti sopimalla siitä ohjaajan kanssa.

Yksityisopetuksen pituus on altaalla tapahtuva opetus, eikä sisällä avustamista puku- ja peseytymistiloissa. Tapaat ohjaajan altailla opetuskerran alkaessa.

Sunnuntaisin emme järjestä yksityistunteja.

Yksityistunnille voi osallistua 1-2 henkilöä. Huomioithan, että opetus on tehokkaampaa, jos osallistujien ikä ja taitotaso ovat lähellä toisiaan.

Lisätietoa yksityisuimakouluista saat kurssikoordinaattorilta sähköpostitse (kurssit@vanders.fi).

Scroll to Top