Vesijumppa

Vesijumpat järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Tarjonnasta löytyy matalan- ja syvänvedenjumppia sekä tehotreeni. Vesi on elementtinä hyvä muoto harjoitella. Jumpasta saat itsellesi sopivan oman aktiivisuuden mukaan, näin ollen kaiken ikäiset ja kuntoiset voivat osallistua. Tervetuloa mukaan!

Syvänvedenjumppa
Syvänvedenharjoittelu tapahtuu uima-altaassa ilman pohjakosketusta. Harjoittelussa käytetään vesijuoksuvyötä. Vesijuoksuvyön saa hallilta lainaksi tarvittaessa. Uimataito on välttämätön. Kesto 30 min.

Tehotreeni
Tehotreeni vesijumppa tapahtuu uima-altaassa ilman pohjakosketusta. Ryhmä on suunnattu haasteellisempaa, kovempaa tempoa ja sykettä kaipaaville. Tunti saattaa sisältää myös vesijuoksuharjoitteita. Harjoittelussa käytetään vesijuoksuvyötä. Vesijuoksuvyön saa hallilta lainaksi tarvittaessa. Uimataito on välttämätön. Kesto 30 min.

Vesijumppa
Vesijumppa on tehokasta liikuntaa veden vastusta hyväksi käyttäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja lyhyestä venyttelystä. Kesto 30 min.

Ryhmät

Maanantaisin – Myyrmäen uimahalli (8.1-15.4.2024, ei 19.2. & 1.4.)

Klo 17.45-18.15 Tehotreeni***
Klo 18.15-18.45 Vesijumppa
Klo 18.45-19.15 Syvänvedenjumppa***
Klo 19.25-19.55 Tehotreeni***
Klo 19.55-20.25 Syvänvedenjumppa ***

*** Paikkoja on rajoitetusti kertalipun ostaville

Martinlaakson uimahalli

Martinlaakson uimahallissa ei järjestetä vesijumppaa kevätkaudella 2024. 

Uimahalli on remontissa. 

Hinta- ja kurssitiedot

Kaikkien vesijumppien hinta on 42 €, johon sisältyy kurssijäsenyys kurssin ajaksi.

Kurssimaksu on kaikille saman hintainen, ja se suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta. Kurssimaksun suorittamiseen ei ole mahdollista käyttää esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai muita alennukseen oikeuttavia etuja. Kurssin hintaan ei sisälly uimahallin sisäänpääsymaksu. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai muita alennukseen oikeuttavia etuja.

Scroll to Top