Loppusyksyn Ison altaan kurssit alkavat 21. ja 22.10. - ILMOITTAUDU MUKAAN!

Vanders järjestää Gaattoriralleja

Kevään 2022 pilottikurssien jälkeen, aloittaa Vanders Gaattorirallit.
Gaattorirallit korvaavat aikaisemmin järjestetyt Vesirallikurssit.
Taitotasot päivittyvät nettisivuille syyskauden aluksi.
Lapsi voi osallistua kursseille vaatimusten mukaan tai ohjaajien suositusten mukaan. Mikäli suositeltu Vesiralli 1 kurssia voi hän osallistua Gaattoriralli 1 kurssille jne.

Gaattoriralli 1

Gaattoriralli 1 on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille lapsille, jotka pystyvät suoriutumaan 25m isossa altaassa sekä selällään, että vatsallaan. Tällä kurssilla harjoitellaan perus vesiliikuntataitoja ja uintitekniikoista erityisesti selkäuintia. 

Tavoitteena kurssilla on saavuttaa 50m uimataito, 25m selkäuintia oikealla uintitekniikalla, sekä suorittaa Gaattorirallien tasotesti 1. 

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen ja uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneissa itsenäisesti. Kurssi järjestetään sekä Martinlaakson että Myyrmäen uimahalleissa. Martinlaakson remontin vuoksi SYKSYN 2023 kurssit pidetään ainoastaan Myyrmäen uimahallilla.

Ilmoittaudu kurssille

 

 

Gaattoriralli 2

Gaattoriralli 2 on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille lapsille, jotka pystyvät suoriutumaan 50m isossa altaassa ja ovat suorittaneet tasotesti 1:n tai omaavat vastaavat taidot. Tällä kurssilla harjoitellaan perus vesiliikuntataitoja ja uintitekniikoista erityisesti vapaauintia.

Tavoitteena kurssilla on saavuttaa 75m uimataito, 25m vapaauintia oikealla uintitekniikalla, sekä suorittaa Gaattorirallien tasotesti 2.

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneilla itsenäisesti. Kurssia järjestetään Martinlaakson ja Myyrmäen uimahalleissa. Martinlaakson remontin vuoksi SYKSYN 2023 kurssit pidetään ainoastaan Myyrmäen uimahallilla.

Ilmoittaudu kurssille

 

 

Gaattoriralli 3

Gaattoriralli 3 on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille lapsille, jotka pystyvät suoriutumaan 75m isossa altaassa ja ovat suorittaneet tasotesti 2:n tai omaavat vastaavat taidot. Tällä kurssilla harjoitellaan perus vesiliikuntataitoja ja uintitekniikoista erityisesti rintauintia.

Tavoitteena kurssilla on saavuttaa 100m uimataito, 25m rintauintia vapaavalintaisella potkulla, sekä suorittaa Gaattorirallien tasotesti 3.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneilla itsenäisesti. Kurssia järjestetään Martinlaakson ja Myyrmäen uimahalleissa. Martinlaakson remontin vuoksi SYKSYN 2023 kurssit pidetään ainoastaan Myyrmäen uimahallilla.

Ilmoittaudu kurssille

 

 

Lasten tekniikkakurssi

Lasten tekniikkakurssi on 10-13 -vuotiaille lapsille tarkoitettu uintitekniikkakurssi.  Pääsyvaatimuksena on 50 metrin uimataito ja rohkeus temppuilla vedessä. Pääpaino opetuksessa on oppia oikea uintitekniikka, mutta sen lisäksi pidetään hauskaa ja löydetään liikunnan ilo! Uintitekniikoista kurssilla harjoitellaan krooli- eli vapaauintia, rintauintia ja selkäuintia. Opetus tapahtuu isossa altaassa. Kurssin jälkeen uintiharrastusta on mahdollista jatkaa Lasten harrasteryhmässä.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneilla itsenäisesti. Kurssia järjestetään Myyrmäen uimahallissa.

Ilmoittaudu kurssille

 


Merenneitouinti

Merenneitouinti on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia uimaan kuin oikeat merenneidot. Kurssilla harjoitellaan mm. merenneitouintia, korkkiruuviliukua ja kuplasuukkoja. Kurssille osallistuvan lapsen tulee osata uida 50 metriä. Kurssilla käytetään monofin-räpylää, jossa molemmat jalat ovat kiinni.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneilla itsenäisesti. Kurssilla voi lainata monofin-räpylää ja merenneitopukua, tai ottaa mukaan oman räpylän ja puvun.

Syksyn 2023 kurssi Myyrmäen uimahallilla lauantaisin klo 16.45-17.45. 

Ilmoittaudu tästä

 

 


Uintikerho

Uintikerho on tarkoitettu koululaisille, joilla on vähintään 50 metrin uimataito vatsallaan sekä selällään. Uintikerhossa vahvistetaan uimataitoa sekä vesitaitavuutta, pelataan erilaisia vesileikkejä ja -pelejä, sekä käydään läpi hengenpelastustaitoja. Opetus tapahtuu isossa altaassa. Uintikerho soveltuu hyvin koulupäivän jälkeiseksi iltapäiväkerhotoiminnaksi.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneilla itsenäisesti. Kerhoa järjestetään Martinlaakson ja Myyrmäen uimahallissa. 

HUOM! Uintikerhoa ei järjestetä syksyllä 2023.