Uinnin tekniikkakurssit

Uinnin tekniikkakurssi on tarkoitettu yli 16-vuotiaille uimareille, jotka haluavat oppia vapaa-, selkä ja rintauinnintekniikkaa. Lisäksi kurssilla käydään läpi myös hiukan perhosuinnintekniikkaa. Pääpaino opetuksessa on oppia oikea käsiveto-, hengitys- ja potkutekniikka. Pääsyvaatimuksena on vähintään 25 metrin uimataito. Kurssia suositellaan ensimmäiseksi tekniikkakurssiksi tekniikoiden perusasioiden oppimiseksi. Opetus tapahtuu isossa altaassa.

Uinnin tekniikan jatkokurssi on tarkoitettu Uinnin tekniikkakurssin käyneille, jotka haluavat syventää uintitekniikan osaamistaan.

Viikkotekniikkakurssi

Aikuisten viikkotekniikkakurssi on tarkoitettu yli 16-vuotiaille, joilla on 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Opetus tapahtuu isossa, aikuisten altaassa. Tavoitteena on eri uintitekniikoiden parantaminen. Kurssi järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

Vapaauinnin kurssit

Vapaauinnin jatkokurssi on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aktiiviliikkujille, jotka haluavat kehittää ja syventää vapaauinnin tekniikaa. Pääsyvaatimuksena on vähintään 25 metrin uimataito.

Vapaauinnin tekniikkakurssi (Triathlon) on tarkoitettu yli 16-vuotiaille triathlonista kiinnostuineille ja aktiiviliikkujille, jotka haluavat kehittää vapaauinnin tekniikaa. Kurssi sopii myös muille vapaauinnin tekniikasta kiinnostuneille. Pääsyvaatimuksena on vähintään 25 metrin uimataito

Vapaa- ja selkäuinti

Vapaa- ja selkäuintikurssi on tarkoitettu yli 16-vuotiaille kuntouimareille, jotka haluavat oppia oikeat uintitekniikat sekä vaihtelua itsenäiseen kuntouintiin. Tavoitteena opetuksessa on oppia oikea tekniikka vapaa eli krooliuinnissa sekä selkäuinnissa. Molempien lajien tekniikoiden opettelu tukee toinen toisiaan, jonka takia kurssilla opetellaan molempia. Pääpaino on vapaauinnin eli krooliuinnin tekniikan oppimisessa. Pääsyvaatimuksena on vähintään 25 metrin uimataito. Opetus tapahtuu isossa altaassa.

Rintauinti

Rintauintikurssi on tarkoitettu yli 16-vuotiaille kuntouimareille, jotka haluavat oppia oikean rintauinnin tekniikan. Pääpaino opetuksessa on oppia oikea käsiveto-, hengitys- ja potkutekniikka. Pääsyvaatimuksena on vähintään 25 metrin uimataito. Opetus tapahtuu isossa altaassa

Treenikurssi

Treenikurssilla saat lisää ideoita omaan harjoitteluun. Jokaisessa harjoituksessa on oma teemansa, jonka ympärille harjoitus on rakennettu. Harjoituksissa keskitytään uintitekniikoiden hiomisen ohessa myös fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen. Kurssi on tarkoitettu uimareille, jotka ovat käyneet jo tekniikkakurssin. Kurssilta on mahdollista jatkaa aikuisten harrasteryhmään!

Scroll to Top