Vauva-, taapero- ja perheuinti

Vauva-, taapero- ja perheuinti on koko perheen yhteinen harrastus, joka tukee lapsen kehitystä, uimataidon oppimista sekä on osa perheen liikunnallista elämäntapaa. Vauvauinnissa vanhemmat uivat yhdessä vauvan (yli 3kk ) kanssa ja perheuinnissa mukana ovat myös vanhemmat sisarukset (ei ikärajaa).
kilpikonna-01

Vauva- ja perheuintiin sisältyy

  • 30 minuutin ohjatun monipuolisen uintikerran eri teemoilla
  • Henkilökohtaista ohjausta
  • Koulutetun ohjaajan
  • Poissaolokertojen korvausmahdollisuuden toisessa ryhmässä

Vauva- ja perheuinteihin ilmoittaudutaan jonoon täyttämällä yhteystiedot ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen suunniteltua aloitusajankohtaa, vauvan ollessa noin 1-2kk:n ikäinen. Ryhmät on jaettu iän ja taitotason mukaan klo 8.00-10.00 välille.  Avaamme mahdollisuuksien mukaan uusia ryhmiä, ja kaikki halukaat pyritään saamaan mukaan toimintaan. Yhdessä ryhmässä ui noin  5-7 perhettä.

Vauvauinnin sopivin aloittamisikä on vauvan ollessa 4-6 kuukautta, mutta aloittaa voi myös hyvin jopa 9 kuukauden ikäisen vauvan kanssa. Sukeltamaan oppimisen ja luontevan vedessä toimimisen kannalta olennaisinta ei ole aloittaminen 3kk iässä (minimivaatimukset aloittamiseen ovat 3 kk ja 5 kg). Tärkeämpää näiden taitojen oppimiseksi on, että vauvauintia jatkettaisiin noin 1,5 vuoden ikäiseksi  asti. Tämän vuoksi ei kannata huolestua, jos ette heti vauvan ollessa 3 kk pääsisi aloittamaan. Pyrimme siihen, että aloittamaan pääsisi viimeistään, kun vauva täyttää 6 kuukautta. Mukaan ehtii siis kyllä ja uudet taidot kehittyvät varmasti!

Ajankohdat: Myyrmäen uimahallissa lauantaisin klo 8.00-10.00 välillä ja sunnuntaisin klo 8.00-9.00 välillä.

Infotilaisuus: Seuraava infotilaisuus on tammikuussa Vandersin toimistolla (Patotie 2, 01600, Vantaa).

Joustavat poissaolokäytännöt: Pyrimme olemaan pieni ja joustava vauvauintien järjestäjä. Poissaoloja voi korvata toisessa ryhmässä, niin että lauantaina uivat korvaavat sunnuntaina ja päinvastoin ilman erillistä ilmoittamista. Noin 1-vuotiaat voivat myös korvata jäämällä 15 minuuttia seuraavan ryhmän tunnille tai tulla 15 min aikaisemmin ennen omaa tuntia.

Joustava aloittaminen ja lopettaminen: Aloitusajankohta sovitaan ilmoittautumisen yhteydessä ja voit itse vaikuttaa aloituspäivään. Vauvauinnista maksetaan siltä aikaväliltä kun uintipaikka on. Lopettaminen astuu voimaan 14 vuorokautta kirjallisen lopetusilmoituksen jälkeen. Ilmoitus tehdään kurssikoordinaattorille kurssit@vanders.fi.

Kevään 2020 ryhmät ja hinnat:

Vauvauintikausi on 11.1.-30.5.2020 (ei 11.-12.4.)  Myyrmäen uimahallilla.

Vauvauinti: yli 3kk vauva ja 2 aikuista, hinta 380 € /  20 krt,  ja sen voi halutessaan maksaa kolmessa erässä tai kerralla koko summan. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

Taaperouinti: yli 1-vuotias lapsi ja 2 aikuista, hinta 380 € /  20 krt,  ja sen voi halutessaan maksaa kolmessa erässä tai kerralla koko summan. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

Perheuinti: yli 3 kk vauva, vanhemmat sisarukset (1-3 kpl) ja 2 aikuista, hinta 460 € /  20 krt, ja sen voi maksaa kolmessa erässä tai kerralla koko summan. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

 

Ilmoittautuminen