Vandersin seurasydän 2021

Ilman vapaaehtoisia toimijoita ei olisi myöskään seuratoimintaa. Urheilu- ja liikuntaseuratoiminta on Suomessa suurin vapaaehtoistyön kohde. Uimaliiton jäsenseuroissa vapaaehtoisia toimijoita on lähes viisituhatta, ja jokainen heistä tekee arvokasta työtä. Kaksi tärkeää asiaa, mitkä vapaaehtoistoiminnassa pitää aina muistaa, ovat arvostus ja kiittäminen.

Seurasydän-kampanja on Olympiakomitean ja urheiluyhteisön yhteinen kampanja, joka nostaa vuosittain esiin urheiluseurojen yhteisöllisyyttä, seurarakkautta ja yhteiskunnallista merkitystä.

Seurasydän-palkinto on tarkoitettu yhdelle seuran vapaaehtoistoimijalle vuosittain ja sen avulla halutaan tuoda näkyväksi seuratoimijoiden työtä erilaisissa ympäristöissä. Viime vuonna Vandersin seurasydämeksi valittiin Liisa Mylly. Vandersin kilpailuorganisaation kantava voima.

Tämän vuoden Vandersin seurasydän palkinto luovutettiin lauantaina 30.10. Myyrmäessä järjestetyissä IKM alkukilpailuissa. Palkinnon luovutti Suomen Uimaliiton Liittohallituksen jäsen Hanna-Mari Aula.

Vuoden 2021 Vandersin seurasydän on ollut Vandersin alkutaipaleesta asti yksi seuran kantavista voimista. Hän on toiminut seurassamme mm hallituksen jäsenenä sekä aktiivisena toimitsijana niin omissa, kuin muidenkin seurojen järjestämissä kilpailuissa. Hän on edelleen mukana toiminnassa, vaikka hänen oma lapsensa ei enää harrastakaan uintia. Hän on ykkösluokan tuomari, yksi viikonlopun kilpailunjohtajistamme. Hän on syksyn alusta alkaen toiminut myös Vandersin puheenjohtajan tehtävässä.
Hyvät naiset ja herrat, annetaan raikuvat aplodit Vuoden 2021 Vandersin Seurasydämelle on Stefan Westerbergille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top