Vandersin kurssitoiminnan turvallisuusohjeet sekä poikkeukselliset maksujärjestelyt 2.2.2021

Koronaohjeet Vandersin kurssitoiminnassa 8.2.2021 alkaen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi keskiviikkona 27.1.2021 lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisesta. Jatkuminen on mahdollista erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen. Seuraavaksi on esiteltynä Vandersin toiminnan turvallisuusohjeet, jotka koskevat kaikkia toimintaan osallistuvia. Tutustuthan niihin huolella!

Vain noudattamalla yhteisiä ohjeita, voimme toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme mahdollistaa lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisen poikkeusajasta huolimatta!

Huomioithan, että seuran laatimat ohjeet ovat tiukemmat, kuin yleiset suositukset. Alla linjattujen ohjeiden lisäksi Vanders toteuttaa myös muita turvallisuuskäytänteitä muun muassa pienentämällä ryhmäkokoja.

Sairastuminen

Toimintaan voi osallistua vain terveenä. Sairastuttuaan, tulee henkilön hakeutua koronatestiin ja negatiivisen tuloksen saatuaan pidettävä kaksi oireetonta päivää ennen toimintaan osallistumista. Toivomme myös, että mikäli joku toinen samaan talouteen kuuluva henkilö sairastaa, jäädään toiminnasta pois.

Varmistetuissa koronavirustartunnoissa noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita.

Ulkomaanmatkat

Mikäli kurssille osallistuva henkilö, tai henkilö samasta taloudesta on vieraillut ulkomailla, ei toimintaan voi osallistua 14 vuorokauteen.

Kasvomaskit

Yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia kaupungin tiloissa. Kasvomaski pidetään päällä uimahallin aula- ja pukuhuonetiloissa ennen ja jälkeen harjoittelun.

Käsihygienia

Uimahalliin tultaessa käytetään aulasta löytyvää käsidesiä. Muuten huolehditaan hyvästä käsihygieniasta joko käsien pesulla tai käsidesiä käyttämällä.

Huoltajat ja saattajat

Huoltajat ja muut saattajat odottavat kurssilaisia ulkona, eivätkä tule sisätiloihin.

Ohjaajat

Seuran ohjaajat noudattavat yllä mainittuja ohjeita. Pyrimme siihen, että ryhmällä on aina sama ohjaaja, mutta esimerkiksi sairastumisen yhteydessä paikalla voi olla myös muu ohjaaja. Ohjaajat käyttävät kuivatiloissa kasvomaskeja ja märkätiloissa visiirejä.

Kurssimaksujen poikkeusjärjestelyt

Kevätkauden 2021 kurssit maksetaan poikkeuksellisesti laskulla. Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan 20€ varausmaksu. Huomioithan, että ilmoittautuminen varausmaksulla on sitova ja muodostaa maksuvelvoitteen. Varausmaksua ei palauteta, vaikka kurssi jouduttaisiin perumaan. Kurssin loppuhinta laskutetaan poikkeuksellisesti vasta kurssin päättymisen jälkeen järjestäjän puolesta toteutuneiden kertojen mukaisesti.

Mikäli koronavirustilanne pääkaupunkiseudulla kehittyy, eikä kurssia pystytä järjestämään loppuun saakka, veloitetaan asiakkailta vain järjestettyjen kertojen suuruinen summa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top