Vanders rekrytoi ohjaajia

Uinninohjaajan paikka auki 

Vanders on Länsi-Vantaalla toimiva uinti-ja vesipalloseura, joka tarjoaa monipuolista uimakoulu- ja uintitoimintaa sekä vesipallon harrastusmahdollisuuden eri-ikäisille ja -tasoisille. Seurassamme ui tällä hetkellä n.  170 lisenssiuimaria sekä iso joukko kurssitoiminnan piirissä olevia lapsia, nuoria ja aikuisia.

Kiinnostaisiko kehittyä uinninohjauksen konkariksi, tehdä opintojen tai töiden ohella innostavaa & lapsilähtöistä työtä, jossa sinulla on tärkeä rooli ohjata ja tukea uimaria oppimaan itsenäisen uintitaidon omaavaksi sekä opettaen tärkeitä teemoja kuten vesiturvallisuutta. 

Sinusta

Innostut Uinninohjaajana suunnittelemaan ryhmien tuntien sisältöjä sekä olet valmis ohjaustilanteissa toteuttamaan ideasi. Huomioit tasavertaisesti jokaisen uimarin huoltajineen. Kykenet ohjatessa käyttämään erilaisia opetusmenetelmiä. Sinulla on vankka ymmärrys roolisi vastuusta: otat vesiturvallisuuden huomioon ja tuet uimarin oppimista kohti itsenäisemmäksi. Omaksut uinti kuuluu kaikille -visiomme. 

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta uinnin parissa työskentelystä. Meille on tärkeätä, että olet kiinnostunut aloittamaan työt uinnin parissa. Lisäksi olet valmis osallistumaan koulutuksiin ja teet vuorovaikutusta oman kehityksen suhteen Ohjaajana. Tämä työpaikka mahdollistaa myös kasvatusalan sekä liikunnanohjausta opiskelijoille päästä kerryttämään omaa ohjauskokemusta.

Haetaan

Ensisijaisesti täysikäisiä, joilla on myönteinen suhde työskennellä uima-allas ympäristössä. Iloinen asenne välittyy työntekijästä. Etusijalla ovat hakijat, joilla on joustavat mahdollisuudet tehdä töitä arki-iltaisin ja lauantaisin.

Mitä odotamme

Odotamme työntekijöiltä arvojemme mukaisesti positiivista työskentelyotetta & yhteistyökykyisyyttä. Ohjaajamme asennoituvat ilon kautta tekemiseen. Työntekijänä olet valmis kehittymään ja kokemaan onnistumisen tunteita yhdessä uimareiden  ja työkavereiden kesken. 

Mitä tarjoamme

Vandersilla työntekijöitä yhdistää reippaan uintiohjauksen lisäksi tiimityöskentelyn tärkeys. Meille työskennellessä sinulla on mahdollisuus kehittyä Ohjaajana sekä kouluttautua lisää vesiliikunnan sektorilla. Me työnantajana tarjoamme koulutuksien lisäksi avustusta märkäpuvun/uima-asun hankintaan. Vastaanotamme rohkeasti ideoita toisiltamme ja puhallamme yhteen hiileen. Työpisteemme sijaitsevat Myyrmäen ja Martinlaakson uimahalleilla. 

Työntekijöiden ajatuksia työskentelystä Vandersilla:

’’On ollut kivaa työskennellä Vandersilla, koska on ihan huippu työporukka ja hyvä ilmapiiri. Hyvin toiminut uimakoulut tähän asti’’

’’Vandersilla työskentely on ollut monipuolista’’

’’On ollut mukava työskennellä. Työnantajat ottavat huomioon työntekijöiden ajatukset ja hyvinvoinnin.’’

’’Mielestäni erittäin mukavaa työtä ja yhteishenki kiva’’

’’Mielestäni työskentely on ollut hauskaa ja kivaa’’

’’Olen kokenut tulluksi kuulluksi ja autetuksi. Olen saanut ottaa vastuuta ja osallistua ohjaamiseen vaikka olen ollut apuohjaaja’’

 Lähetä vapaatyylinen hakemuksesi+ CV -> sähköpostiin kurssit at vanders.fi,  5.tammikuuta mennessä.

Perinteisen hakemuksen sijaan voit lähettää 2 minuutin esittelyvideon itsestäsi ja osaamisestasi  Kurssikoordinaattorin Whatsapp -numeroon 050 357 3873.

Esittelyvideossa vastaa vähintään näihin kysymyksiin: 

  • Kerro kuka olet (oma tausta, koulutus, kiinnostuksen kohteet, kielet)
  • Mitä uinti lajina merkitsee sinulle
  • Onko sinulla aiempaa ohjauskokemusta uinnista / muusta lajista
  • Miten olisit käytettävissä tulevan kevään 2023  suhteen
  • Minkä henkilökohtaisen taidon tahtoisit oppia/kehittää työsuhteesi aikana Vandersilla?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top