Uinti Vantaan, Vandersin taitouintitoiminta yhdistyy Vantaan Pyörteeseen 7.6.2021

Vantaalla kaksi toimijaa yhdistää voimansa, kun Vandersin taitouintitoiminta yhdistyy Pyörteeseen. Taitouinti on Suomessa varsin pieni laji, jolla on vain noin reilut parisataa lisenssiurheilijaa. Vantaalla on toiminut kaksi taitouintiseuraa, jolloin molempien toiminta on ollut varsin pientä ja toiminnoissa on ollut paljon turhaa päällekkäisyyttä. Yhdistyminen antaa paljon uusia mahdollisuuksia Vantaalaiselle taitouinnille kehittyä tulevaisuudessa!

Pyörteessä päävalmentajana toimii koko Suomen taitouinnin grand old lady Ulla Lucenius. Ullalla on pitkä ja menestyksekäs ura taitouinnin parissa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Viimeisimpänä esimerkkinä Ullan ja Vantaan Pyörteen valmennuksen tuloksista nähtiin vuoden 2021 EM-kilpailuissa, joissa yksilökilpailussa Suomea edusti Vantaan Pyörteen Pinja Kekki.

Vandersin valmentajat pääsevät hyödyntämään Ullan ammattitaitoa ja saavat Suomen parasta mentorointia taitouintivalmennukseen. Tämä varmasti kantaa hedelmää taitouimareille ja taitouintitoimintaan jatkossa.

Kun kaksi pientä toimijaa yhdistyy, saadaan harjoitusvuoroihin ja –tiloihin maksimaalinen hyöty. Lisäksi omien kilpailujen järjestäminen helpottuu, kun potentiaalisia tekijöitä on enemmän. Vandersista yhteensä 17 taitouimaria ovat valinneet Pyörteen uudeksi seurakseen.

Toivotamme kaikille Vandersin taitouintiväelle onnea ja menestystä tulevaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top