Tule meille töihin!

Kirjoittaja: Seurakoordinaattori / 27 helmikuun 2020 / Ei kommentteja

Toiminnan laajentumisen vuoksi etsimme tuntityöhön

UINTIVALMENTAJIA

SEKÄ

KURSSIOHJAAJIA

Uintivalmentajia etsimme erityisesti valmentamaan ja ohjaamaan seuran Startti-, Kilpauimarikoulu- sekä Rolloryhmiä. Valmennuksessa toimit osana valmennustiimiä, joiden vastuulla on useampia ryhmiä. Toimintaa seurassamme on jokaiselle viikonpäivälle ja jokaiselle työntekijälle pyritään löytämään heille itselleen parhaiten sopivat työskentelyajat. Aikaisempi kokemus valmennustyöstä katsotaan eduksi, mutta myös vahvan uintitaustan omaavat hakijat ovat vahvoilla, sillä uudet työntekijät perehdytetään tehtäviin aloituksessa ja he pääsevät toimimaan aluksi kokeneempien valmentajien ohjauksessa tarvittaessa.

Kurssiohjaajia kaivataan erityisesti vetämään seuran opetusaltaan toimintaa sekä Vesiralleja. Tehtävien vaatimusten takia ensisijaisesti etsimme ohjauskokemusta jo omaavia ohjaajia, mutta uudetkin hakijat otetaan huomioon. Tarvittaessa seura kouluttaa ohjaajiaan kurssien vaatimuksien mukaisesti.

Tuntityöt sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin, pääasiallisesti 2-4 tuntia kerrallaan. Valmennuksen työt saattavat sisältää lisäksi kilpailuita pääkaupunkiseudulla ja muilla lähialueilla.

Palkkauksessa noudatetaan seuran palkkaustaulukkoa, jossa palkka määräytyy aikaisemman kokemuksen ja koulutusten mukaisesti. Palkka tarkistetaan kokemuksen karttuessa ja lisäkoulutusten suorittamisen jälkeen.

Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella, josta ilmenee perustietojen lisäksi valmennus-, ohjaus- ja uintitausta sekä miksi olet kiinnostunut valmentamaan tai ohjaamaan juuri Vandersissa. Toimitathan hakemuksesi viimeistään 20.3.2020 mennessä! Haastattelemme potentiaaliset hakijat mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen jo ennen viimeistä hakupäivää!

Tiedustelut ja hakemukset:

Olli Kantola

Nuorten Valmennuspäällikkö

olli@vanders.fi

+358406722116

(Ke, To, Pe 12.00-15.00)

 

Tulosta ilmoitus