Toimitsijakurssille ilmoittautuminen

Kirjoittaja: Sanna / 31 elokuun 2016 / Ei kommentteja

Vanders järjestää uinnin 2. luokan tuomarikoulutuksen tiistaina  20.9. klo 16-21 Myyrmäen Urheilutalon luokkatilassa. Kukin osallistuja  ilmoittautuu itse koulutukseen oheisen linkin kautta. Kouluttajana  toimii Suomen Uimaliiton sääntökouluttaja ja liittohallituksen  puheenjohtaja Sami Wahlman.

https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/uima/event.php?id=5520

Tuomarikoulutuksen käynyt voi toimia mm. ajanottajana ja  käännöstarkastajana seuran järjestämissä uintikilpailuissa.  Koulutuksessa voit myös päivittää aikaisemman tuomarikorttisi. Kaikki  Vandersin uimareiden vanhemmat, kuntouimarit, valmentajat ja ohjaajat  ja muut toimijat ovat tervetulleita koulutukseen. Tilaisuudessa on  kahvitarjoilu.

Kilpailuissa on tehtäviä laidasta laitaan: lähetistä ja  kahvinkeittäjästä toimistohommiin ja ajanottajiin. Kaikenlainen apu on  tervetullutta ja tärkeää. Huom, kukaan ensimmäistä kertaa  kilsajärjestelyihin mukaan tuleva ei joudu hoitamaan mitään tehtävää  ilman opastusta, vaan kaikki perehdytetetään! Toivottavasti saamme  koulutettua uusia toimijoita mukaan, jolloin kisajärjestelyt sujuvat  mutkattomasti.