Ensimmäistä vanhempainiltaa vietettiin 6.10.

Kirjoittaja: Seurakoordinaattori / 23 syyskuun 2014 / Ei kommentteja

Kiitos kaikille osallistuneille!

Tilaisuudessa käytiin läpi uuden seuran toimintaa ja taloutta sekä mahdollisuuksia lähteä itse mukaan seuran toimintaan.

Omien kilpailuiden järjestäminen on tärkein keino uimaseuralle hallita kuluja sekä saada tuloja. Omissa kilpailuissa seuran uimareista ei tarvitse maksaa starttimaksuja ja toisaalta muiden seurojen starteista saadaan maksut. Omat kisat ovat myös maantieteellisesti lähellä, mikä helpottaa kulkemista.

Kisojen järjestämiseen tarvitaan runsas joukko vapaaehtoisia. Tuomarikortillisten ratatuomareiden ja käännösvalvojien lisäksi tarvitaan henkilöitä toimistoon, ruokahuoltoon, laitteiden pystyttämiseen ja purkuun, ja kokoontumisien koordinointiin. Jokainen käsipari on tarpeen, eikä aiempaa kokemusta kisojen järjestämisestä tai kilpauinnista tarvita. Tule siis rohkeasti mukaan!

Seuraavat Uinti Vantaa kilpailut järjestetään la 8.11.2014 Myyrmäen uimahallissa. Voit ilmoittautua toimitsijaksi tästä.

Kilpailuiden lisäksi uimareiden vanhemmat ovat tervetulleita eri työryhmiin, joissa edistetään seuran asiaa.

Mikäli kiinnostuit seuran toimintaan osallistumisesta, voit olla yhteydessä kunkin työryhmän vetäjään:

Varainhankinta, Ulla-Riitta Ketola
varainhankinta@vanders.fi

Kilpailut, Heikki Laakkonen
kilpailut@vanders.fi

Kurssit, Riikka Räsänen
riikka.rasanen@poseidon.fi

Tapahtumat, Anne Saarinen
anne.saarinen@tekes.fi

Kilpailuiden järjestämisen lisäksi keräämme varoja myymällä mainospaikkoja Hakunilan, Myyrmäen ja Martinlaakson uimahalleista. Tämän lisäksi alamme tarjota vesiliikuntakursseja (uinti, taitouinti, hydrobic) yrityksille, ja miksei kaveriporukoillekin. Mikäli oma työnantajasi tai yrityksesi voisi olla kiinnostunut mainospaikoista tai yritysvesiliikuntakurssista / kerrasta, ole yhteydessä Sami Paavilaiseen: sami@vanders.fi

Vesiliikunta eri muodoissa on lapselle hieno harrastus, mutta seuratyöstä löytyy kivaa myös vanhemmalle. Olette kaikki tervetulleita lähtemään mukaan toimintaan pienellä tai suurella panoksella, omien halujen mukaan.