Vandersin kilpailuorganisaatio kiittää

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 04 marraskuun 2015 / Ei kommentteja

IKM aluekarsintakilpailut pidettiin loistavissa merkeissä, startteja oli noin 1500 josta vieraita noin 1100 ja omia 400. Kisat sujuivat todella mallikkaasti ja IKM loppukilpailuihin osallistuu tänä vuonna ennätysmäärä seuran uimareita ja nuorempien luokissa saatiin monta mitalia ja pistesijoja.

Vandersin kilpailuorganisaation puolesta haluan välittää kaikille toimitsijoille isot ja mahtavat kiitokset! Ilman teitä emme olisi onnistuneet viemään kisoja onnistuneesti läpi.  Pysyimme aikataulussa ja kisat sujuivat ammattitaitoisesti. Saimme kiitosta vierailevilta kilpailunjohtajilta ja uimaseuroilta. Kaikki olivat mielissään tunnelmasta ja järjestelyistä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavia kotikisoja, jotka järjestämme joulukuun alussa la 5.12 Tikkurilassa.

Onnistuaksemme jatkossakin näin hyvin, tarvitsemme teitä kaikkia mukaan. Oli erittäin mukavaa olla hallilla, omaa porukkaa oli  niin paljon mukana. Mitä useampi osallistuu talkoisiin, sitä tasaisemmin kisojen aikainen työrutistus jakautuu. Myös järjestemämme arpaijaiset olivat erittäin onnistuneet. Seuraaviin järjestelyihin varaamme hieman enemmän aikaa. Kaunis kiitos arpaijaisvoittojen lahjoittajille!

Mahtavat kisat! Vielä kerran iso kiitos kaikille perheille!

Mitäpä me aikuiset emme tekisi seuramme lapsien ja nuorten hyväksi. Oli tosi kivaa toimia yhdessä!

yt. Vandersin kilpailuorganisaatio / Stefan Westerberg