Uinnin toimitsijakoulutusta 3.5.2016

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 05 huhtikuun 2016 / Ei kommentteja

Ensi lauantaina 9.4. seuramme järjestää Forever Games -kilpailut Tikkurilan uimahallissa. Kilpailuihin on ilmoittautunut todella paljon uimareita. Startteja on luvassa yli 2000. Mukaan on tulossa myös uimareita Virosta ja Venäjältä. Tehdään yhdessä hienot kisat uimareille!

Kilpailujen järjestämiseen tarvitsemme kaikkien uimariperheidemme apua. Vanhemmat ovat avainasemassa kilpailujen onnistumisessa. Kaikille löytyy sopiva ja mukava homma. Jos et aiemmin ole ollut kilpailuissa mukana, niin nyt on hyvä hetki aloittaa. Ilmoittaudu mukaan Forever Games kilpailuihin täällä:
https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=2E7B0143BBF69C8EC2257F30004991BD

On hienoa ja todella tärkeää, että jokaisesta valmennusryhmästä osallistuu useampia vanhempia kisoihin. Mitä enemmän meillä on kisaporukkaa, sitä helpommin kisat sujuvat.

Jotta seuraavissa omissa kilpailuissamme, Vantaa Games 21.-22.5.16, meillä olisi vielä enemmän kortillisia toimitsijoita, kuten käännöstarkastajia ja ajanottajia, järjestämme kaikille vanhemmille tuomari- ja toimitsijakoulutusta.

Uimaliiton 2. luokan toimitsijakoulutus
Aika: tiistaina 3.5.2016, klo 17.00-21.30
Paikka: Peltolan koulu, alakerran luokkatila AI 1, Lummetie 27, Tikkurila

Tämä on vanhemmille hyvä mahdollisuus oppia lisää lapsensa harrastuksesta ja päästä seuraamaan kisoja aivan läheltä. Koulutukseen voi ilmoittautua la 9.4. Forever Games -kisojen aikana tai suoraan Uimaliiton sivujen kautta. http://www.uimaliitto.fi/seuroille/koulutus/koulutuskalenteri/
(Ilmoittautumislinkki aukeaa pian)

Nähdään lauantaina Tikkurilassa kisojen merkeissä! Annan mielelläni lisätietoja toimitsijakoulutuksesta.

Yt. Päivi Steffen / toiminnanjohtaja