Vanders uimariksi on monia eri polkuja

 

Meillä kaikki pääsevät uimaan asiantuntevan ja koulutetun valmentajan kanssa. Tavoitteesi voi olla kilpailla Suomen huipulla tai harrastaa liikunnan ilon innoittamana - meillä se on mahdollista. Tarjoamme uintiryhmiä pienistä uimarin aluista aina aikuisten kunto- ja mastersryhmään.

Sovellamme uintivalmennuksessa Suomen Uimaliiton laatimaa uimarin polkua. Lisätietoja voit lukea Uimaliiton -sivuilta tästä sekä julistemuotoisen uimarin polun voit avata tästä.

 

 

Ensimmäiseen uinnin valmennusryhmään

Tervetuloa uintiryhmään - meillä kaikille uimareille on tilaa! Ohjaamme pääsääntöisesti uintiryhmiin Vesiralli-kurssien jälkeen. Yleensä vaatimuksena on vähintään vesiralli 3 taidot, jotta jaksetaan uida reilun tunnin treeneissä. Starttiryhmiin voi tutustua ilman sitoutumista kahden viikon ajan (hallin sisäänpääsymaksut täytyy maksaa itse). Tämän jälkeen riittää valmentajalle ilmoitus jatkamisesta.

Kilpa- vai harrasteryhmään? Starttiryhmämme on molempia! Ensisijaisesti ryhmässä tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa ja pitää monipuolisesti hauskaa vedessä (ja jumpassa)  - synnyttää siis liikunnan ilo pienestä pitäen. Ensimmäisiin kilpailuihin osallistutaan, kun uimari on siihen itse valmis.

Tutustu starttiryhmiin

Kilpauimareille

Vandersilla on tarjota kilpauimareille ryhmiä viidessä tasossa Kilpauimarikoulu, Rollo, IKM, Edustus ja Masters. Starttiryhmästä siirrytään siis ensimmäisenä Kilpauimarikoulu-ryhmään ja siitä eteenpäin aina valmentajan kanssa sovittaessa. Ryhmiin siirtymiset ja liittymiset riippuvat siitä, miten paljon haluaa treenata ja minkä ikäinen uimari on.

Kaikkiin näihin ryhmiin paras tie on ottaa yhteyttä ryhmän valmentajaan ja siitä prosessi käynnistyy.

Tutustu Kilpauimarikoulu-ryhmiin

Tutustu Rollo-ryhmiin

Tutustu IKM-ryhmiin

Tutustu Edustusryhmään

 

Masters- ja kuntouintiryhmä

Masters- ja kuntouintitoimintamme on aktiivista ja mukaan otetaan koko ajan uusia uimareita. Mikäli tekniikka kaipaa vielä hiomista, niin suosittelemme aikuisten tekniikkakursseja ennen treenien aloittamista. Masters ryhmään vaaditaan myös ikää yli 16v.

Tutustu Masters-toimintaan

Tutustu aikuisten tekniikkakursseihin