Varusteiden yhteistilaus

Varusteista tehdään yhteistilaus kerran kaksi vuodessa. Yhteistilausten tuotevalikoima vaihtelee hieman kausittain. Yleensä tilattavana on mm. seuraavia tuotteita: teknisiä t-paitoja, puuvilla t-paitoja, collegehuppari, uimalakit ja shortsit.

Kevään 2019 yhteistilaus on tehty huhtikuussa ja tuotteiden arvioidaan saapuvan touko-kesäkuun vaihteessa. Seuraava yhteistilaus järjestetään loppusyksystä 2019. Yhteistilausten välissä on mahdollista hankkia varusteita seuran toimistolta, joista voit lukea lisää sivun oikeasta laidasta kohdasta "Varstotuotteet".

Alla kevään 2019 tilauksen varustevalikoima:

Lataa kuvasto kevään varustemalleista tästä

Siirry kevään yhteistilaukseen tästä.

 

Kysy lisää varusteista (toiminnanjohtaja@vanders.fi).

 

 

 

 

Varastotuotteet

Seuran toimistolta löytyy varastotuotteena mustia puuvilla t-paitoja, collegehuppareita ja uimalakkeja mustina ja liloina sekä muutamia parkatakkeja. T-paitoja ja college huppareita on pääasiassa lasten ja nuorten kokoja (uimalakit ovat yhden koon tuote). Varastotuotteet ovat heti noudettavissa. Varmista, että kokosi on saatavilla ennen toimistolle saapumista ottamalla yhteyttä toiminnanjohtaja@vanders.fi tai p. 040-589 1178. Varastotuotteiden nouto seuran toimistolta osoitteesta Patotie 2.

 

varastotuotteet-1

Ohjaajien ja valmentajien varustetilaus

Kevään 2019 varustetilaus ohjaajille ja valmentajille täällä. Tilaukset 30.4. klo 12.00 mennessä.

Muut seuravarusteet

Vandersin yhteistyökumppani varusteissa on Speedo. Speedo on perinteinen uintiin erikoistunut varustevalmistaja. Kaikki Speedon tuotteet, uima-asut, lakit, lasit ja muut varusteet, saatte suoraan yhteistyökumppanilta. Sopimusseuran uimarit ja perheenjäsenet saavat noin 30% alennusta maahantuojan suositushinnasta.

HINNASTO

Myös FAST urheiluravinteet saa seurahintaan.

FAST HINNASTO

Kompressiotuotteet -10% seuralaisille.

TIETOA TUOTTEISTA

Compressport-HINNASTO

Tilaukset

JV SPORT & Consulting / Janne Virtanen

janne.jvsport@gmail.com
0400-546646
www.facebook.com

JV Sport vastaa yksinoikeudella Suomessa sekä SPEEDOn että FASTin uimarimyynnistä ja on valtuutettu SPEEDO-kisamyyjä koko Suomessa. Tuotteet lähetetään joko postitse, matkahuollossa tai myös nouto maahantuojan noutovarastosta Suomenojalta on mahdollista. Toimitustapa sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti ja se riippuu tilauksen suuruudesta ja kiireellisyydestä. Neuvomme myös mielellämme valinnoissa yli 40 vuoden kilpauintikokemuksella.

 

 

 

Speedo-logo-punainen