Yksityistunnit eivät ole toistaiseksi varattavissa suuren kysynnän vuoksi.

Ilmoittautumislinkki avautuu, kun yksityistunteja voi jälleen varata.

Yksityistunnit

Yksityistunnit on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat harjoitella uimataitoa yksityisopettajan johdolla! Yksityistunnit sopivat esimerkiksi lapsille, joiden on vaikeaa oppia ryhmässä tai aikuiselle, joka haluaa keskittyä tiettyyn uinnin tekniikan osa-alueeseen.

Yksityistunnit suunnitellaan aina osallistujan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Tunnit rakentuvat ohjaajan suunnitelmalle edetä kohti tavoitteita. Edistymistä käydään läpi jokaisen uintikerran lopuksi. Usein ohjaaja suosittelee yksityistuntien välissä osallistujaa kertaamaan harjoiteltuja taitoja itsenäisesti, mikä tukee ja edistää oppimista.

Yksityisopetuksen pituus ja hinnasto

Yksityistunnit alkavat aina aloituspaketilla, joka sisältää 3x30min tai 2x45min harjoittelua. Aloituspaketin hinta on 90€. Lisäksi osallistuja maksaa itse uimahallin sisäänpääsymaksut. Aloituspaketin jälkeen tunteja on mahdollista jatkaa kertaluontoisesti sopimalla siitä ohjaajan kanssa.

Yksityistunnille voi osallistua 1-2 henkilöä. Huomioithan, että opetus on tehokkaampaa, jos osallistujien ikä ja taitotaso ovat lähellä toisiaan.

Lisätietoa yksityisuimakouluista saat kurssikoordinaattorilta sähköpostitse (kurssit@vanders.fi).

Ilmoittaudu kurssille

 


Ryhmätunnit

Ryhmätunnit on tarkoitettu lapsiryhmille. Ryhmätunteja järjestämme kysynnän mukaan myös päiväkotiryhmille tai vaikka kaveriporukoille.

Tunti koostuu lasten taitotasoa vastaavista harjoitteista ja leikeistä sekä mahdollisista toiveista.

Tunnin pituus on 45-90 minuuttia.

Lisätietoa hinnoista ja aikatauluista: kurssit@vanders.fi