Poikkeuksellisesti keväällä 2021 ei järjestetä hiihtolomaleiriä koronavirusrajoituksista johtuen!

Uinti- ja taitouintileirejä koulujen loma-aikoina 

Leirejä järjestetään hiihtolomalla (vko 8), kesälomalla (vko 23-25, 31-32) ja syyslomalla (vko 42).

Leirit on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille, jotka hallitsevat vähintään 25m uimataidon. Leiriläiset saavat lämpimän lounaan leirillä päivittäin. Kaikki kurssilaiset ovat vakuutettuja.

Uintileirille voit osallistua aina koko viikoksi (90-150€) tai haluamillesi päiville (35€/pv). Taitouintileirille osallistutaan aina koko viikoksi (150€). Leiriviikon hinta riippuu leirin pituudesta, joka on 3-5 päivää.

Leirit järjestetään kymmenellä (10) osallistujalla.

 

Uintileiri

Uintileirillä pelataan ja leikitään ulkona, tehdään uimahallilla kuivaharjoituksia sekä uidaan noin kaksi tuntia. Uinnissa harjoittellaan uinnin perustaitoja kuten sukelluksia, kelluntoja, liukuja ja eri uintilajien perustekniikoita. Lisäksi kokeillaan vesipelastusta, vesipalloa ja taitouintia unohtamatta tietenkään leikkejä ja temppuratoja. Uintiharjoittelu tapahtuu pääosin isossa altaassa.

 

Taitouintileiri

Taitouintileirillä pelataan ja leikitään ulkona, tehdään uimahallilla kuivaharjoituksia sekä uidaan noin kaksi tuntia. Leirillä harjoitellaan muun muassa taitouinnin sculling-tekniikoita, taitouinnin potkuja eli polkuja, muita erilaisia taitouintiin liittyviä temppuja sekä harjoitellaan uintitekniikoita. Leirin jälkeen taitouintia mahdollista jatkaa Vandersin taitouintikursseilla tai -ryhmissä.

Taitouinti on esteettisesti kaunis laji, jossa tehdään liikkeitä vedessä musiikin säestyksellä. Taitouinnista löytyy samoja elementtejä kuin rytmisestä kilpavoimistelusta, baletista ja muodostelmaluistelusta. Taitouinti onkin eräänlaista akrobaattista voimistelua vedessä. Se on myös kilpauinnin sukulaislaji.

 

Ilmoittaudu leirille