Ilmoittaudu kesäleirille!

Uintileirejä koulujen loma-aikoina 

Vanders järjestää alakoululaisille suunnattuja leirejä koulujen loma-aikoina, kesälomalla (vko 23-25, 30-31) .

Leirit on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille, joilla on vähintään 25m yhtäjaksoinen uimataito. Leirin hintaan kuuluu lämmin lounas sekä vakuutus. 

Leirit järjestetään kymmenellä (10) osallistujalla.

 

Uintileiri

Leiripäivä sisältää hauskaa ja aktiivista tekemistä altaassa ja ulkona! Leirillä tutustutaan uintiurheilun monipuolisuuteen muun muassa uinnin, taitouinnin, uimahyppyjen sekä vesipallon parissa. Altaassa leikitään, pelataan, suoritetaan temppuratoja sekä harjoitellaan tärkeitä hengenpelastustaitoja! Uintiharjoittelu tapahtuu pääosin kuntouintialtaassa. Leirille voi osallistua joko koko viikoksi (170€) tai haluamilleen päiville (40€/pvä). 

 

Kilpauintileiri

Tämä uintileiri on tarkoitettu niille lapsille, joilla on jo kokemusta säännöllisestä uintiryhmästä (esim Vandersin Startti- ja Kilpauimarikoulut) ja jotka haluavat kesäleirin aikana kehittää uintiosaamistaan kaikissa neljässä uintilajissa. Uintiosuudella harjoitellaan muun muassa uintilajien tekniikoita, starttihyppyjä ja käännöksiä. Uintileirin jokaisessa allasosassa on oma lajiteemansa, jonka lisäksi altaassa harjoitellaan vesipelastustaitoja, vesipalloa, uimahyppyjä ja taitouintia, unohtamatta tietenkään leikkejä ja temppuratoja. Lisäksi uintileirillä pelataan ja leikitään ulkona sekä tehdään uimahallilla kuivaharjoituksia. Kilpauintileirille osallistutaan koko viikoksi (170€). 

 

Ilmoittaudu leirille