Mukaan Masters toimintaan

Aktiiviura uimarina ohi, mutta mukava olisi vielä pitää kuntoa yllä? Kenties aktiivinen kilpaura vasta mastersuimarina alkamassa? Triatlonkärpänen puraissut ja pitäisi saada triatlonin uintitekniikkaa hiottua ja aikaa parannettua?

Tervetuloa mukaan! Vandersin kunto- ja mastersryhmässä treenaat hyvässä porukassa yhden tai useamman kerran viikossa uintia sekä kuivatreenejä. Voit osallistua kaikkiin harjoituksiin tai valita vain itsellesi sopivat.

Kyselyt Kunto- ja Masters-ryhmästä voi osoittaa toiminnanjohtaja@vanders.fi -osoitteeseen. Lisäksi ryhmä löytyy facebookista. Ryhmän tekemisistä ja ajankohtaisista asioista sekä treeniohjelmista pysyt ajantasalla tilaamalla tiedotteet sähköpostiisi. Liity listaan alta!

Treenivuorot

Päivä / Date Paikka / Place Aika / Time Harjoitus / Training Lisätietoja / More information
Tiistai / Tuesday  Myyrmäki 20.30-21.30 uinti / swimming
Keskiviikko / Wednesday Myyrmäki 20.30-21.30 uinti / swimming vapaat harjoitukset / free training
 Perjantai / Friday Myyrmäki  19:30-20:30 jumppa / gymnatics  Peilisali
 Perjantai /  Myyrmäki 20.30-21.30 uinti / swimming
 Lauantai / Saturday  Myyrmäki  19.30-21.00 uinti / swimming vapaat harjoitukset / free training
Sunnuntai / Sunday Myyrmäki 19:30-21:00 uinti / swimming

Harjoitusmaksu on sama kaikille ryhmäläisille riippumatta siitä, kuinka moneen harjoitukseen osallistuu viikottain. Maksut laskutetaan jäsentilin kautta kevät- ja syyskauden alussa.

Jäsen voi edustaa seuraa Masters-kilpailuissa käymättä ohjatuissa harjoituksissa. Tällöin starttimaksut tulee maksaa itse.

Seura maksaa kerran kaudessa starttimaksut Mastersmestaruuskisoihin niille uimareille, jotka ovat maksaneet jäsen- ja valmennusmaksun. Muut starttimaksut kustannetaan itse. Kysy valmentajalta lisätiedot maksun tekemiseen.

 

Voit ostaa kilpailulisenssin täältä.  Valitse seura "Vanders".

 

 

Kun sinulla on lisenssi voit ostaa harjoituskortin uimahallin kassalta hintaan 70 €. Harjoituskortti on voimassa ostopäivästä aina 31.8 asti.