Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.12.2022 kello 17.00

Aikuisten alkeiskurssi

Aikuisten alkeiskurssi on tarkoitettu uimataidottomille yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Opetus tapahtuu terapia-altaassa tai lastenaltaassa sekä etenemisen mukaan isossa altaassa. Tavoitteena on opetella uinnin alkeita jokaisen omista lähtökohdista.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Maanantain kursseilla kurssimaksu sisältää vakuutuksen, mutta se ei sisällä sisäänpääsymaksuja. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Huomioithan, että halli on kiinni saapuessasi kurssille, joten ostathan kortin valmiiksi. Kortti on leimattava joka kerta. Kurssi järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

 

 


Aikuisten jatkokurssi

Aikuisten jatkokurssi on tarkoitettu yli 13-vuotiaille, joilla on 10 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Opetus tapahtuu isossa altaassa. Tavoitteena on uimataidon vahvistaminen.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Maanantain kursseilla kurssimaksu sisältää vakuutuksen, mutta se ei sisällä sisäänpääsymaksuja. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Kurssi järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

 

 


Viikkotekniikkakurssi

Aikuisten viikkotekniikkakurssi on tarkoitettu yli 16-vuotiaille, joilla on 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Opetus tapahtuu isossa, aikuisten altaassa. Tavoitteena on eri uintitekniikoiden parantaminen. Kurssi järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Maanantain kursseilla kurssimaksu sisältää vakuutuksen, mutta se ei sisällä sisäänpääsymaksuja. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä.