Yksityistunnit

Yksityisuimakoulut on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille, jotka haluavat oppia uimaan yksityisopettajan johdolla. Yksityisuimakouluja suositellaan erityisesti lapsille, joiden on vaikea oppia ryhmässä, tarvitsevat oppimisessa enemmän tukea tai haluavat oppia nopeasti uuden taidon.

Ennen tuntien aloittamista asetetaan tavoitteet, jotka halutaan saavuttaa. Tunnit rakentuvat ohjaajan suunnitelmalle edetä kohti tavoitteita. Edistymistä käydään läpi jokaisen uintikerran lopuksi. Usein ohjaaja suosittelee yksityistuntien välissä osallistujaa kertaamaan harjoiteltuja taitoja itsenäisesti, joka tukee ja edistää oppimista.

Tunnin pituus voi olla 30-60 minuuttia. Uinnit alkavat joko 3 x 30min tai 2 x 45min kerroilla, joiden hinta on yhteensä 90€. Tämän lisäksi uimari maksaa itse hallin sisäänpääsymaksun.

Tämän jälkeen tunteja jatketaan kertakohtaisesti ohjaajan kanssa. Tunnille voi osallistua 1-3 henkilöä. Opetus on aina hyödyllisempää, jos osallistujien ikä ja taitotaso ovat lähellä toisiaan.

Lisätietoa yksityisuimakouluista saat kurssikoordinaattorilta sähköpostitse (kurssit@vanders.fi).

 

Ilmoittautuminen


Ryhmätunnit

Ryhmätunnit on tarkoitettu aikuisryhmille, esimerkiksi osaksi yrityksen virkistyspäivää.

Tunti koostuu osallistujien taitotasosta sekä toiveista.

Tunnin pituus on 45-90 minuuttia.

Lisätietoa hinnoista ja aikatauluista: kurssit@vanders.fi