Mikä ihmeen Vanders?

Ihmeellisen hyvä uimaseura Vantaalta.  Vanders on syntynyt kolmen uimaseuran visiosta nostaa Vantaa uinnin ja taitouinnin valtakunnalliseen kärkeen ja kohti kansainvälistä tasoa.  Seuran nykyisinä lajeina ovat uinti ja vesipallo ja se kuuluukin lisenssiuimareiden määrällä mitattuna Suomen suurimpien joukkoon.

Vanders on sitoutunut vahvasti kehittämään uimaopetusta periaatteella kaikki osaavat uida.

Kurssitoiminnalla se tavoittaa vuosittain tuhansittain lapsia ja nuoria Vantaalla ja lähialueilla. Ohjaus- ja valmennustoiminta tarjoaa myös työtä monelle nuorelle kuin kokeneelle konkarillekin.  Seura myös elää ja hengittää vapaaehtoisten seura-aktiivien kautta. Haluamme toimia yhdessä vanhempien, ohjaajien, valmentajien ja muiden tukijoiden kanssa tässä työssä lasten, nuorten ja aikuisten hyväksi.

Visio ja missio

Arvot

Visio
Uintia kaikille

Missio
Mahdollistamme uinnin, vesipallon ja monipuolisen vesiliikunnan kaikille – aloittelijoista kunto- ja huippu-urheilijoihin. Toimintamme on tavoitteellista, laadukasta ja hauskaa.

Kaikkia kunnioittaen
Toimimme hyvässä hengessä, positiivisessa ilmapiirissä ja kaikkia kannustaen. Sitoudumme yhteiseen tekemiseen ja kunnioitamme toisiamme.

Yhdessä eteenpäin
Toimintamme perustuu seuran työntekijöiden, vapaaehtoisten toimihenkilöiden ja jäsenten väliseen yhteistyöhön. Kehitämme seuraa yhdessä eteenpäin.

Iloa liikunnasta ja seuratyöstä
Tuemme kaikkien kehitystä liikunnalliseen ja terveeseen elämäntapaan. Liikunnan ja tekemisen ilo näkyy ja tuntuu kaikessa toiminnassa.

Scroll to Top