Vantaan Pärskeet 5.9.2020

Kirjoittaja: Seurakoordinaattori / 25 elokuun 2020 / Ei kommentteja

Uintikilpailut UIMAREILLE!

Käytännön järjestelyitä tehdään koko ajan, jotta saamme kilpailut vietyä turvallisesti läpi. Nämä ovat monelle ensimmäiset kilpailut pitkän tauon jälkeen.

Muutamia jo päätettyjä erikoisvalmisteluita.  

Vanhemmat ja huoltajat

Pyydämme vanhempia ainoastaan tuomaan uimarit kilpailuihin ja hakemaan heidät kotiin päivän päätteeksi. Myyrmäen Urheilutalolla on iso judon tapahtuma Wekara-Shiai ja Joukkue Wekara johon osallistuu satoja lapsia.

Uimahallin kahvila on avoinna mutta pyydämme vanhemmilta vakavaa omaa harkintaa siellä oleskeluun. Poikkeusjärjestelyistä johtuen kilpailun kuulutukset eivät kuulu kahvioon ja tulostaulu on sijoitettu niin että se ei näy kahvioon.

Myyrmäen Urheilutalon parkkitila on rajallinen. Lisäpaikoitusta löytyy Myyrmannista.

Uimarit

Kokoontuminen, tapahtuu urheilutalon aulassa. Aulaan kuljetaan pukuhuoneiden kautta. Mitään kulkua ei ole kylmäaltaan vierestä aulaan. Turhaa oleskelua aulassa tulee välttää.

Kahvilan vieressä oleva peilisali on varattu vain uimareille. Oleskelu peilisalissa ilman kenkiä.

Kahvilan perällä oleva kabinetti on varattu seuravarusteiden sovitukseen ja uimareille.

Allastiloihin on kulku ainoastaan uimareilla ja valmentajilla ja tapahtuu ainoastaan pukuhuoneiden kautta. Valmentajille on kisapassi joka oikeuttaa kulkuun allastiloihin sekä toimitsijakahvilaan.

Palkintojenjako järjestetään kilpailukutsussa mainituille sarjoille parkkipaikan puoleisen ikkunan edessä.

Uimareille on lähtölista ja tulokset näkyvissä ainakin peilisalissa. Pyrimme laittamaan lähtölistat ja tulokset myös pukuhuoneisiin.

Valmentajat

Pyydämme kilpailuihin osallistuvien seurojen valmentajia ilmoittamaan itsensä tästä linkistä. Näin varmistamme valmentajien passien riittävyyden kaikille. Pystymme myös varmistamaan hallilla olevien henkilömäärän.

Kaikki valmentajat ovat tervetulleita toimitsijakahvilaan tauolle.

Toimitsijat

Toimitsijakahvila on ulkona teltassa. Kulku tapahtuu hyppyaltaan päädystä. Oleskelu ulkona on ainoastaan pressun päällä. Nurmikolle ei saa mennä. Perinteinen toimitsijakahvila on ainoastaan kisatoimisto eikä siellä ole ulkopuolisten mahdollista oleskella. Kulku toimitsijakahvilaan on haasteellisesti lähtöpäädyssä. Huomioithan startit, kun kuljet kahvilaan. Startin aikana ei ole kulkua!

Toimitsijapaitojen jako on aulassa verryttelyn alussa.

Kilpailukutsu tässä, huom ilmoittautuminen päättyy 1.9.2020

Lisätietoja Karkki Strandberg 0405891178 / info@vanders.fi