Vanders hakee kurssisihteeriä!

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 28 heinäkuun 2015 / Ei kommentteja

Vanders ry on Vantaalla toimiva Suomen toiseksi suurin uintiurheiluseura, jonka lajivalikoimaan kuuluvat kilpa- ja harrasteuinti kaikissa ikäluokissa, taitouinti, erilaiset uimakoulut, vauva- ja perheuinti sekä hydrobic. Seurassa toimii 24 valmennusryhmää aikuisten ryhmät mukaan lukien. Lisenssiuimareita seurassa on noin 350 ja jäseniä noin 700.

Haemme kurssisihteeriä kehittämään kurssitoimintaamme ja vastaamaan sen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Kurssisihteerin tehtäviin kuuluu mm. tulevan kauden kurssien organisointi, tiedotus ja markkinointi, kurssien hallinnointi, yhteydenpito asiakkaisiin ja ohjaajiin ja kurssien kehittäminen. Tehtäviin kuuluu myös kurssien ohjaamista.

Työn hoitamisessa on hyötyä liikunta-alan koulutuksesta, kokemuksesta uimaopetuksesta, työskentelystä lasten ja nuorten parissa sekä esimieskokemuksesta. Toivomme kurssisihteeriltämme oma-aloitteisuutta, sitoutunutta työskentelyasennetta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin ja saattaa niitä päätökseen.

Kurssisihteeri työskentelee aktiivisessa yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan, ohjaajien, valmentajien ja hallituksen kanssa.

Tarjoamme monipuolisen työn liikunnan ja nuorten parissa, joustavan työympäristön, vastuuta ja mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen. Työ sisältää sekä päivä- että iltatyötä ja toisinaan viikonlopputyötä esimerkiksi kurssiohjaamisen yhteydessä. Työ voi aluksi olla osa-aikaista, mutta aikaa myöten siihen tulisi sitoutua kokopäiväisesti.

Työ alkaa 1.9.2015 tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse 10.8.2015 mennessä osoitteeseen hallitus@vanders.fi

Tiedusteluihin vastaavat Riikka Räsänen (050 3298 329, riikka.rasanen@vanders.fi) tai Heikki Härö (050 66488, heikki.haro@vanders.fi).