Uusia hallituksen jäseniä syyskokouksessa

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 20 joulukuun 2018 / Ei kommentteja

Seuran syyskokous järjestettiin 19.12.2018. Esityslistan mukaisesti kokous valitsi seuran hallitukseen yhteensä viisi uutta jäsentä. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Pekka Ritmala sekä Johanna Kontio, joka toimii taitouinnin jaoston edustajana. Varajäseniksi valittiin Meiju Kiviranta, Tina Suomi sekä Jenni Vannas.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin muut sääntöjenmukaiset syyskokousasiat eli vahvistettiin tilinpäätös ja vuosikertomus toimintakaudesta 1.9.2017-31.8.2018 sekä myönnettiin vastuuvapaus asianomaisille.

Yhteenveto kaudesta 2017-2018

Seuran taloudellinen tilanne on vakaa ja kilpailullisesti kulunut toimintakausi on seuran urheilijoille ollut menestyksekäs. Arvokisamitaleita saavutettiin kaikista ikätasoista kuin myös taitouinnistakin. Seuran harrastajamäärä on edelleen kasvussa ja toimintakauden aikana perustettiin uusia harrastajapaikkoja yli 50:lle lapselle Nuorten Valmennuspäällikön palkkaamisen myötä. Seuran jäsenmäärä oli toimintakauden aikana 437, joista 170 oli vesijumppaajia. Lisenssiuimareita seurassa oli 221, josta mastersuimareiden osuus oli 26. Lisenssitaitouimareita oli 25. Kevätkokouksessa perustettiin seuralle vesipallojaosto, jonka toiminta käynnistyy tammikuussa Tikkurilan uimahallissa. Kurssitoiminnan suosio jatkui tasaisena ja kurssien täyttöaste oli aiempaa kautta korkeampi. Tästä nykytilanteesta on ilo jatkaa seuran tulevaisuuden rakentamista.