Rollo-uinnit ja -leiri Lahdessa

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 13 kesäkuun 2018 / Ei kommentteja

 

Jokakesäinen tapahtuma Rollot on nyt uitu. Tänä vuonna tapahtuma oli rakennettu legendaariseen Lahden mäkimonttuun, jonka maauimalan Lahden Uimaseura oli taikonut hienoksi näyttämöksi kisoille. Oheistoiminnot ja leiriohjelma oli sijoitettu Lahden urheilupaikolle maauimalan ollessa edelleen myös viestikarnevaalin näyttämönä.

Rollo-uinneissa seuran paras sijoitus oli Aleksandr Logvinin P12 sarjan 100m vapaauinnin pronssi! Aleksandr ui lisäksi 100m rintauinnissa kuudenneksi ja 50m perhosuinnissa sijoitus oli kahdeksas. Mitalisijaa kolkutteli myös Leo Währn, joka sijoittui P13 sarjan 100m vapaauinnissa neljänneksi hienolla ennätysparannuksella. Pisteille ylsi myös Antti Musikka, joka oli P13 sarjan 100m rintauinnissa seitsemäs. Poikien P13 sarjan viesteissä edellä mainittu kolmikko Logvin, Währn ja Musikka täydennettynä Sampo Nordillä, sijoittui hienosti 4x100m sekauintiviestissä seitsemänneksi.

Kisojen jälkeen vuorossa oli leiri, josta ei toimintaa puuttunut. Monipuolisen ohjelman aikana mm. melottiin, pelattiin pelejä, oteltiin kaupunkisodassa ja päästiin tutustumaan Lahden mäkihyppytorniin, josta aukesi huimat maisemat. Maanantain pääohjelmana oli viestikarnevaali, johon Vandersin Vekkulit Vesihiidet suuntasivat hauskanpito mielessä. Tiistaina oli vuorossa odotettu Rollodisco ja keskiviikkona pelattiin vesipalloturnauksessa.

Joukkuke palaa kotiin väsyneenä, mutta onnellisena ja monta kokemusta rikkaampana! Ensi vuonna Rolloillaan Oulussa, mielenkiinnolla odotetaan millaiset kemut Raksilaan saadaan järjestettyä.