Kurssi-ilmoittautumiset siirtyvät myClubiin

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 25 helmikuun 2019 / Ei kommentteja

Vanders siirtyy kurssi-ilmoittautumisissa myClubiin, joka on sama järjestelmä, johon seuran jäsenet siirtyivät vuoden alussa. Järjestelmä otetaan käyttöön maanantaina 25.2. klo 17.00 aukeavista kesäleirien ilmoittautumisista alkaen. MyClub toimii jäsentiliperiaatteella ja jatkossa jokaiselle kursseja käyvälle henkilölle luodaan oma jäsentili.

Alle 18-vuotiaiden kurssilaisten jäsentilin käyttämiseen vanhempi luo ilmoittautumisen yhteydessä oman käyttäjätunnuksen (myClub ID:n). Jos perheessä on useampia kursseille osallistuvia henkilöitä (lapsia tai aikuisia), jokaiselle osallistujalle luodaan oma tili. Kaikkia perheenjäsenten eri tilejä voidaan hallinnoida samoilla tunnuksilla, mutta tunnuksia yhden tilin käyttöön voi luoda myös useampia. Toisin sanoen, vanhempi voi yksillä tunnuksilla hallinnoida esimerkiksi kolmen lapsensa tilejä. Tileille on mahdollista luoda useammat tunnukset, jolloin myös toinen vanhempi voi hallinnoida samoja tilejä omilla tunnuksillaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu jatkossakin tutusta paikasta seuran kurssisivujen kautta kunkin kurssityypin alta. Jäsentilin luominen tapahtuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä, eli avataan ilmoittautumislomake ja täytetään kysytyt tiedot. Jatkossa ilmoittautumiseen riittää kirjautuminen tunnuksilla sisään, eikä tietoja tarvitse enää kirjata.

Kurssien ajankohdat tulevat näkyviin noin viikkoa ennen ilmoittautumispäivää. MyClubin ilmoittautumisnäkymään voi käydä tutustumassa leirisivulla.