Tule harjoittelemaan toimitsijatöitä

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 26 elokuun 2015 / Ei kommentteja

Oletko aina miettinyt millainen tietokoneohjelmisto ajanottoon tarvitaan tai miltä tuntuisi olla lähettäjä? Entä kuulostaisiko sinun äänesi hyvältä jos toimisit kuuluttajana? Nyt voit tehdä ajatuksistasi totta!

Vanders antaa kaikille ainutlaatuisen tilaisuuden tulla harjoittelemaan toimitsijatöitä harjoituskisojen merkeissä 12.9.2015 klo 18.30 Myyrmäkeen. Kisat on tarkoitettu seuran omille uimareille.

Tarvitsemme mahdollisimman paljon uusia henkilöitä mukaan katsomaan ja tekemään kisat käytännössä ilman isojen kisojen painetta. Samalla on mahdollista kokeilla uusia hommia, jos vanha tuttu pesti kyllästyttää. Kaikki uudet ja vanhat toimijat ovat sydämellisesti tervetulleita joukkoon iloiseen! 🙂

Ajanottajilta ja käännöstarkastajilta edellytämme virallisissa kisoissa 2.lk:n tuomarikorttia. Tulemme järjestämään tuomarikoulutuksen myös syksyllä. Kerrothan myös mikäli olet kiinnostunut päivittämään 2.lk kortin 1.lk tuomarikorttiin!

Katso kuinka kisat syntyvät tästä! (powerpoint)

Alla on lueteltu pääpiirteittäin tehtävät joita harjoituskisojen järjestämiseen kuuluu ja joihin voi ilmoittautua tästä.

Kisojen kasaaminen/purkaminen

Ajanottolaitteiston ja -ohjelmistojen hallinta (tekniikasta kiinnostuneita kaivataan!)

Lähettäjä

Ratatuomari x 2

Toimisto

Lähetti

Ajanottajat

Käännöstarkastajat

 

Lisätietoa sami@vanders.fi