Seuravarusteiden tilaamisesta

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 11 elokuun 2015 / Ei kommentteja

Uusi kausi alkaa ja mahdollisesti uusia varusteita tarvitaan jos on kesän aikana uimari kasvanut tai tulee uutena seuraan. Tässä lyhyt koonti kuinka niitä hankitaan ja mitä on tarjolla.

Kaikkien tuotteiden kanssa voi sopia mahdollisesta toimituksesta hallille jossa harjoitellaan tai noudosta toimistolta. Tiedustelut sami@vanders.fi.

VerryttelyasukuvaVERKKARI

Speedon laadukas asuste Vanders painatuksilla.

Aikuisten koot XS-XXL. Takin hinta 50e. Housut 37e.

Lasten koot 128/140, 140/152 ja 152/164. Takin hinta 48e. Housut 35e.

Vanders asuja tilaamme aina kun meillä on kasassa 10 tai enemmän tuotteitta. Pienempiä määriä emme saa painoon ilman lisäkustannuksia. Toimitusaika, kun tilaus lähtee seuralta, on noin kaksi viikkoa. Näitä kannattaa yrittää ryhmissä keskitetysti tilailla, jos vain mahdollista.

Tilaa verryttelyasu

 

Uimalakkilakit

Vanders lakki on Speedo Flat Silicone malli. Väreinä musta ja lila. Lakissa on kaksiväripainatus. Lakin hinta on 11e per lakki.

Lakin pystyy tilaamaan myös kotiin postilla hintaan 3e per lähetys. Max kolme lakkia per tilaus. Toimitus kahden viikon kuluessa.

Tilaa lakki

 

Vanders T-paita

Paidan hinta on 15e. Saatavilla on kaksi väriä: musta ja Vanders vihreä. Kokoja on sekä aikuisille että lapsille.

paidatPaitoja on saatavana useimpia kokoja. Tiedustelut sami@vanders.fi.

 

 

SPEEDO-varusteet

Speedon tuotteet saatte suoraan yhteistyökumppanilta.

Kaikki Speedon tuotteet – maahantuojan suositushinnasta SPEEDO-sopimusseuran uimarit ja perheenjäsenet saavat noin 30% alennusta (sopimushinnat alla olevassa hinnastossa). Valikoimasta löytyy lakit, uima-asut, lasit ja muut varusteet. Valikoimasta löytyy alla olevan hinnaston lisäksi treenisimmareita, kymmeniä muitakin lasimalleja, uimaopetteluvälineitä.eli kaikki mitä Speedo tuo maahan.

HINNASTO

Myös FAST urheiluravinteet saa seurahintaan.

FAST HINNASTO

Uutuutena kompressiotuotteet harjoitteluun ja palautumiseen. Hinnastosta alennus -10% seuralaisille.

TIETOA TUOTTEISTA

Compressport-HINNASTO

Tilaukset

Kaikki em. tuotteet tilataan JV Sportin kautta. JV Sport vastaa yksinoikeudella Suomessa sekä SPEEDOn että FASTin uimarimyynnistä ja on valtuutettu SPEEDO-kisamyyjä koko Suomessa. Tuotteet lähetetään joko postitse, matkahuollossa tai myös nouto maahantuojan noutovarastosta Suomenojalta on mahdollista. Toimitustapa sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti ja se riippuu tilauksen suuruudesta ja kiireellisyydestä. Neuvomme myös mielellämme valinnoissa yli 40 vuoden kilpauintikokemuksella.

JV SPORT & Consulting / Janne Virtanen

janne.jvsport@gmail.com / 0400-546646 / www.facebook.com/JVSportConsulting