Seurainfoa

Kirjoittaja: Toiminnanjohtaja / 16 maaliskuun 2016 / Ei kommentteja

KUTSU INFOTILAISUUTEEN

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan seuran taloudellisesta tilanteesta, käynnissä olevista seuran työntekijöiden, ohjaajien ja valmentajien yt-neuvotteluista ja seuran tulevaisuuden näkymistä. Tilaisuus on avoin kaikille. Toivomme tilaisuuteen paljon osallistujia!

Aika: maanantai 21.3.2016 klo 19.30-21.00

Paikka: Peltolan koulun auditorio, Lummetie 27, 01300 Vantaa

OMAT KILPAILUT

Vanders järjestää kevään aikana kaksi isoa uintikilpailua Tikkurilan uimahallissa.

Forever Games la 9.4. ja Vantaa Games la-su 21.-22.5. Ensinnäkin tarvitsemme näihin kilpailuihin kaikkien vanhempien apua. Kilpailuiden järjestämisessä jokaisen panos on arvokas. Käytän ilmoittautumassa toimitsijaksi kilpailuihin hyvissä ajoin. Mitä enemmän porukkaa on järjestämässä, sen paremmin kilpailut sujuvat. Toimitsijakortti ei ole välttämätön. Kilpailuissa on monta tehtävää, joiden hoitaminen ilman korttia: kahvinkeitto, voileipien teko, palkintojen järjestäminen, tulosten laittaminen seinälle, arpojen myynti jne. jne.

Ilmoittautuminen toimitsijaksi tapahtuu täällä:

Toimitsijaksi Forever Games

Toimitsijaksi Vantaa Games

Vanders on valittu kansainvälisten uintikilpailujen järjestäjäksi kesällä pidettäviin Elinsiirtopotilaiden Euroopan mestaruuskilpailuihin. EM-kisat kestävät koko viikon ja tapahtumia on Vantaalla monessa eri paikassa. Uintikilpailut pidetään ke 13.7.2016 Tikkurilan uimahallissa. Kilpailut alkavat klo 10.00 (verra klo 9.00) Kilpailut kestävät arviolta n. 6 h. Vanders huolehtii kilpailujen tulospalvelusta ja järjestää toimitsijat kilpailuihin. Suomen vammaisurheilu järjestää muut tukitoimet, kuten palkintojen jaon ym. Omat kokeneet nuoret uimarimme (yli 15 v.) voivat tulla mukaan järjestämään kilpailuja.

Ilmoittautuminen toimitsijaksi:

Toimitsijaksi Elinsiirtopotilaiden EM-kisoihin

VARAINHANKINTAA

Niin kuin useimmissa muissakin seuroissa on tapana, pyydämme kaikkia Vanderslaisia osallistumaan seuramme varainhankintaan.

Seuramme varainhankinta tänä keväänä tapahtuu mm. arpajaisten ja Livetiming-starttimainosten hankinnan avulla. Näiden lisäksi myymme edelleen mainospaikkoja Uimahallien seinille.

ARPAJAISET KILPAILUISSA

Seura järjestää arpajaiset Forever Games- ja Vantaa Games –kilpailuiden yhteydessä. Toivomme, että mahdollisimmat moni perhe saisi hankittua palkintoja arpajaisiin. Kaikenlaiset arpajaisvoitot ovat erittäin tervetulleita.

Voitte pyytää seuran tuottaman lahjoitusten pyyntikirjeen toiminnanjohtajalta.  Palkintojen kyseleminen kannattaa aloittaa saman tien. Suuri kiitos avustanne jo etukäteen!

Palkintoja Forever Games -kilpailuihin voi toimittaa seuralle seuraavina ajankohtina:

Myyrmäen uimahalli: torstaina 31.3 klo 18-19.30 ja perjantaina 1.4. klo 19-20

Tikkurilan uimahalli: lauantaina 2.4. klo 10.00-10.15 ja 12.45-13.00

Hakunilan uimahalli: lauantaina klo 17.00-17.30

Jos koet arpajaisjärjestelyt sinulle mukavaksi tavaksi auttaa seuraa varainhankinnassa, niin olet tervetullut mukaan valmistelemaan arpajaisia ti 5.4. Vandersin tiloihin, Patotie 2, 01600 Vantaa. Lisätietoja arpajaisista: carmela.strandberg@vanders.fi, puh. 050 522 4849

LIVETIMING STARTTIEN SPONSOROINTI

Kilpailuiden tulospalveluun Livetimingiin on mahdollista saada yritykselle omia nimikkostartteja haluamiin kilpailulajeihin. Yritys voi esim. sponsoroida poikien/miesten ja tyttöjen/naisten 50 vu startteja. Kilpailuiden kuuluttaja kertoo kuulutuksessa, että tämän startin mahdollistaa esim. ”Coca-Cola” . Sponsorin tiedot tulevat näkyville myös starttilistoihin ja livetiming online-palveluun kaikkien kilpailijoiden nähtäviksi. Starttisponsorointi on todella näkyvää. Kaikkien yritysten logot painetaan printatun  kisaohjelman kansilehteen. Kilpailuiden kuuluttaja mainitsee jokaisen startin sponsorin ainakin kaksi kertaa kilpailun aikana.

2 lajia esim. tytöt ja pojat 100 vu          hinta               100 €
4 lajia                                                          hinta               200 €

Lähetä yrityksen logo ja yhteystiedot toiminnanjohtajalle viimeistään 4.4. (Forever Games) tai 16.5. (Vantaa Games) mennessä toiminnanjohtaja@vanders.fi, puh. 040-50 66 338

Aurinkoista kevättä kaikille!

Vanders – Päivi