Vesipallo on monipuolinen laji, jossa yhdistyvät pallon käsittely, uinti ja joukkuepelaaminen. Harjoittelu eroaa muista uintiurheilun lajeista siten, että kyseessä on joukkuelaji ja harjoittelu tapahtuu yleensä kaverin kanssa. Vesipallojoukkueessa on 13 pelaajaa, joista kuusi ja maalivahti ovat kerrallaan kentällä. Vesipallossa tavoitteena on heittää pallo maaliin, ja ottelun voittaa enemmän maaleja tehnyt joukkue. Ottelussa on neljä kahdeksan minuutin erää ja tarvittaessa rangaistusheittokilpailu. Kenttäpelaaja saa pelata palloa vain yhdellä kädellä, eikä hän saa lyödä palloa nyrkillä. Vesipallo oli olympialaji jo vuonna 1908.

Vandersin vesipallojaosto perustettiin seuran kevätkokouksessa 4.6.2018. Vesipallotoiminta käynnistyy keväällä 2019. Toiminnan pääasiallisena harjoittelupaikkana toimii Tikkurilan uimahalli.  Ensimmäisinä ryhminä käynnistetään vesipallokoulu n. 8-11-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä aikuisten mastersjoukkue.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan jättämällä yhteystietosi tämän lomakkeen kautta. Kiinnostuneisiin ollaan yhteydessä toiminnan käynnistyessä.

Lisätietoja toiminnasta antaa Antti.Ruohonen@vanders.fi.