Varusteiden maksaminen

Tämän kautta voit maksaa ennakkoon sopimasi seuravarusteet. Olethan ennen maksamista varmistanut toimistolta että haluamaasi tuotetta löytyy.

Seurapaidat ja -lakit

Uusia varustetilauksia tehdään yleensä kerran kaudessa, seuraavan kerran syksyllä 2018. Joitain varusteita (esim. paitoja ja uimalakkeja) löytyy valmiina toimistolta ja sellaisen voit saada heti omaksesi. Kokotiedustelut ja noudot Millalta (toiminnanjohtaja@vanders.fi tai p. 040 589 1178)

Kun olet varmistanut, että haluamaasi tuotetta löytyy, voit maksaa sen TÄSTÄ.

 

 

 

 

varusteet

 

Muut seuravarusteet

Vandersin yhteistyökumppani varusteissa on Speedo. Speedo on perinteinen uintiin erikoistunut varustevalmistaja. Kaikki Speedon tuotteet, uima-asut, lakit, lasit ja muut varusteet, saatte suoraan yhteistyökumppanilta. Sopimusseuran uimarit ja perheenjäsenet saavat noin 30% alennusta maahantuojan suositushinnasta.

HINNASTO

Myös FAST urheiluravinteet saa seurahintaan.

FAST HINNASTO

Kompressiotuotteet -10% seuralaisille.

TIETOA TUOTTEISTA

Compressport-HINNASTO

Tilaukset

JV SPORT & Consulting / Janne Virtanen

janne.jvsport@gmail.com
0400-546646
www.facebook.com

JV Sport vastaa yksinoikeudella Suomessa sekä SPEEDOn että FASTin uimarimyynnistä ja on valtuutettu SPEEDO-kisamyyjä koko Suomessa. Tuotteet lähetetään joko postitse, matkahuollossa tai myös nouto maahantuojan noutovarastosta Suomenojalta on mahdollista. Toimitustapa sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti ja se riippuu tilauksen suuruudesta ja kiireellisyydestä. Neuvomme myös mielellämme valinnoissa yli 40 vuoden kilpauintikokemuksella.

 

 

 

Speedo-logo-punainen