Varusteiden yhteistilaus

Varusteista tehdään yhteistilaus kerran kaksi vuodessa. Yhteistilausten tuotevalikoima vaihtelee hieman kausittain. Yleensä tilattavana on mm. seuraavia tuotteita: teknisiä t-paitoja, puuvilla t-paitoja, collegehuppari, uimalakit ja shortsit sekä joitain kausittain vaihtuvia tuotteita.

Syksyn 2020 yhteistilaus tehdään syyskuun alussa ja tuotteiden arvioidaan saapuvan lokakuun aikana.  Yhteistilausten välissä on mahdollista hankkia varusteita seuran toimistolta, joista voit lukea lisää sivun oikeasta laidasta kohdasta "Varstotuotteet".

 

Varustemallit kevät 2020

 

 

Kysy lisää varusteista (info@vanders.fi).

 

 

 

 

Varastotuotteet

Seuran toimistolta löytyy varastotuotteena mustia puuvilla t-paitoja, collegehuppareita ja uimalakkeja mustina ja liloina sekä muutamia parkatakkeja. T-paitoja ja college huppareita on pääasiassa lasten ja nuorten kokoja (uimalakit ovat yhden koon tuote). Varastotuotteet ovat heti noudettavissa. Varmista, että kokosi on saatavilla ennen toimistolle saapumista ottamalla yhteyttä info@vanders.fi tai p. 040-589 1178. Varastotuotteiden nouto seuran toimistolta osoitteesta Jönsaksenkuja 3 G (H-rappu)

Päivitetty 8.9.2020 varastotilanne liitteessä Varusteet toimistolla

 

varastotuotteet-1

Muut seuravarusteet

Vandersin yhteistyökumppani varusteissa on Speedo. Speedo on perinteinen uintiin erikoistunut varustevalmistaja. Kaikki Speedon tuotteet, uima-asut, lakit, lasit ja muut varusteet, saatte suoraan yhteistyökumppanilta. Sopimusseuran uimarit ja perheenjäsenet saavat 30% alennusta maahantuojan suositushinnasta.

Sopimushinnasto

Tilaukset

JV SPORT & Consulting / Janne Virtanen

janne.jvsport@gmail.com
0400-546646
www.facebook.com

JV Sport vastaa yksinoikeudella Suomessa sekä SPEEDOn että FASTin uimarimyynnistä ja on valtuutettu SPEEDO-kisamyyjä koko Suomessa. Tuotteet lähetetään joko postitse, matkahuollossa tai myös nouto maahantuojan noutovarastosta Suomenojalta on mahdollista. Toimitustapa sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti ja se riippuu tilauksen suuruudesta ja kiireellisyydestä. Neuvomme myös mielellämme valinnoissa yli 40 vuoden kilpauintikokemuksella.

 

 

 

Speedo-logo-punainen