Seuravarustetilaus syksy 2018

Syksyn 2018 seuravarustetilaus on parhaillaan käynnissä. Varusteet tilataan yhteistilauksena, jossa viimeinen tilauspäivä on 19.10. Tilattavina tuotteina on teknisiä t-paitoja mustana ja vihreänä sekä seuraavat tuotteet mustina: puuvilla t-paita, collegehuppari, tekninen huppari, verryttelyhousut ja shortsit.

Syksyn varustetilauksen ilme on uusittu uimareiden toiveiden perusteella ja kaikissa huppareissa sekä mustissa puuvilla t-paidoissa logot on mustavalkoisina. Teknisten t-paitojen logot painetaan edelleen värillisinä. Uutuutena on mahdollisuus painattaa uimarin nimen huppariin 3,5€ hinnalla.

Tilaus on auki 19.10.2018 asti ja maksaminen tapahtuu verkkomaksuna tilauksen yhteydessä. Siirry tilaamaan.

Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja hintoihin alla olevista linkeistä:

Hinnasto

Puuvilla t-paita

Tekninen t-paita

Collegehuppari

Tekninen huppari

Housut ja shortsit

Kysymykset varusteisiin liittyen voi esittää varusteasioista vastaavalle hallituksenjäsenelle tuija.palokankare@vanders.fi tai Millalle (toiminnanjohtaja@vanders.fi).

seuravarusteet-syksy-2018-kuva

 

 

 

Varastotuotteet

Seuran toimistolta löytyy varastotuotteena mustia puuvilla t-paitoja, collegehuppareita ja uimalakkeja mustina ja liloina. T-paitoja ja college huppareita on pääasiassa lasten ja nuorten kokoja (uimalakit ovat yhden koon tuote). Varastotuotteissa on värillinen logo. Varastotuotteet on heti noudettavissa. Varmista, että kokosi on saatavilla ennen maksamista ottamalla yhteyttä toiminnanjohtaja@vanders.fi tai p. 044-589 1178. Varastotuotteiden nouto seuran toimistolta osoitteesta Patotie 2.

Varastotuotteet (myös kilpailuissa ostetut varusteet) pääset maksamaan tässä: Siirry maksamaan

varusteet

Muut seuravarusteet

Vandersin yhteistyökumppani varusteissa on Speedo. Speedo on perinteinen uintiin erikoistunut varustevalmistaja. Kaikki Speedon tuotteet, uima-asut, lakit, lasit ja muut varusteet, saatte suoraan yhteistyökumppanilta. Sopimusseuran uimarit ja perheenjäsenet saavat noin 30% alennusta maahantuojan suositushinnasta.

HINNASTO

Myös FAST urheiluravinteet saa seurahintaan.

FAST HINNASTO

Kompressiotuotteet -10% seuralaisille.

TIETOA TUOTTEISTA

Compressport-HINNASTO

Tilaukset

JV SPORT & Consulting / Janne Virtanen

janne.jvsport@gmail.com
0400-546646
www.facebook.com

JV Sport vastaa yksinoikeudella Suomessa sekä SPEEDOn että FASTin uimarimyynnistä ja on valtuutettu SPEEDO-kisamyyjä koko Suomessa. Tuotteet lähetetään joko postitse, matkahuollossa tai myös nouto maahantuojan noutovarastosta Suomenojalta on mahdollista. Toimitustapa sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti ja se riippuu tilauksen suuruudesta ja kiireellisyydestä. Neuvomme myös mielellämme valinnoissa yli 40 vuoden kilpauintikokemuksella.

 

 

 

Speedo-logo-punainen