579155_35554300

Miksi käytämme sähköpostilistoja?

 Vandersin tiedotustoiminta siirtyy myClubin kautta hoidettavaksi tammikuusta 2019 alkaen. Sähköpostilistat poistuvat käytöstä kevään aikana. Varmista, että uimarilla on oma tili luotuna myClub palveluun.

Sähköpostilistat:

Vandersilla tiedottamisessa on käytössä sähköpostilistat. Tämä on tehokkain ja helpoin tapa mahdollistaa tiedonkulku eri toimijoiden välillä sekä heidän muodostamiensa ryhmien sisällä. Jokaiselle ryhmälle on oma sähköpostilistansa. Tämän lisäksi seuralla on yhteinen vanders -sähköpostilista, jota kautta tiedotetaan seuran yleisistä asioista.

Listojen ylläpitäjinä toimii hallituksen jäsen, toiminnanjohtaja ja mahdollisesti valmentaja. Ylläpitäjä vastaa isommista muutoksista listalla. Pääkäyttäjänä on ryhmän valmantaja(t) ja/tai mahdollinen jojo. Pääkäyttäjän tehtävänä on vain hyväksyä käyttäjiä ja viestejä, jotka vaativat hyväksynnän.

Sähköpostilistalle liityttyäsi:

  • Tarkista, että saat viestit eivätkä ne päädy roskapostikansioon (voit yleensä muuttaa suodatinasetuksia ja palauttaa ne takaisin)
  • Jos lähetät listalle viestin, se lähtee automaattisesti kaikille listalla olijoille ilman erillistä hyväksyntää.
  • Jos vastaat listalle tulleeseen viestiin, saa vastaanottaja sen eli viesti EI mene kaikille listan jäsenille.
  • Näet ryhmän vanhat viestit, kun vierailet arkistossa (tänne pääsit sähköpostilistan etusivulta).
  • Huolehdi itse sähköpostiosoitteiden vaihdosta, salasanan vaihdosta ja muista asetuksista.  Autamme tietysti tarvittaessa.
  • Mikäli uintiryhmä vaihtuu, liity uudelle listalle ja irtisanoudu tämän jälkeen vanhalta listalta.
  • Listan ulkopuolisten lähettäjien viestit täytyy pääkäyttäjän hyväksyä ennen niiden lähettämistä.
  • Mikäli saat roskapostia tai muuta sopimatonta viestiä listan kautta, ole yhteydessä ylläpitäjään, niin ratkomme asiaa.

 

Tästä vielä tarkemmat ohjeet liittymiseen, irtisanoutumiseen ja salasanan vaihtoon:

Ohjeet sähköpostilistoihin

Sähköpostilistat