20140517_ABC_8224

Vanders rekrytoi uimakouluohjaajia

Vanders on Länsi-Vantaalla toimiva uinti- ja taitouintiseura, joka tarjoaa monipuolista uimakoulu- ja uintitoimintaa eri-ikäisille ja -tasoisille. Seurassamme ui tällä hetkellä n. 160 lisenssiuimaria ja 20 lisenssitaitouimaria sekä iso joukko kurssitoiminnan piirissä olevia lapsia, nuoria ja aikuisia.

 

Kiinnostaako työ lasten ja nuorten parissa? Olisiko sinusta uimakouluohjaajaksi lapsille ja nuorille uimareille? Etsimme tiimiimme yhteistyökykyisiä, innokkaita ja lasten kanssa toimeen tulevia uinnin uimakouluohjaajia.

Tehtäväsi pitää sisällään erilaisten uimakoulujen ja uintikurssien ohjaamista pääsääntöisesti 3,5 – 8 -vuotiaille lapsille. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa arki-iltoihin sekä viikonloppuihin. Voit tutusta kursseihimme nettisivuilta www.vanders.fi.

Edellytämme:

  • Reipasta, itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta
  • Huolellista ja vastuuntuntoista asennetta
  • Yhteistyökykyisyyttä ja lasten kanssa toimeen tulemista

Huomioi että,

  • toivomme sinulta 18-vuoden ikää (tai olet juuri täyttämässä 18 -vuotta)
  • katsomme eduksi työskentelyn lasten parissa, aikaisemman kokemuksen lasten liikunnan opettamisesta sekä mahdolliset uintikoulutukset
  • katsomme eduksi myös SPR:n ensiapukoulutukset
  • Tehtävään valittujen on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote

Mikäli sinulla ei ole vielä tarvittavia uintikoulutuksia, mutta osa-aikainen työ toiminnan parissa kiinnostaisi, koulutamme ja perehdytämme kyllä.

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan syyskauden 2017 alussa. Palkka sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 1.10. mennessä osoitteella rekrytointi ät vanders.fi. Olemme yhteydessä hakijoihin elokuun alusta lokakuun alkuun. Lisätietoja tehtävästä antaa seurasihteeri Tilda Litukka 1.8.2017 alkaen arkisin klo 10–16 (puh. 050-35 73 87).

Avoin hakemus

Kiinnostaako työskentely lasten ja nuorten urheilun parissa? Oletko hyvä innostamaan ja ohjaamaan muita? Oletko motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi ja edistämään uinnin ja taitouinnin oppimista? Tervetuloa mukaamme uinnin ja taitouinnin pariin erilaisiin ohjaus- ja valmennustehtäviin. Laita avoin hakemus ja cv rekrytointi ät vanders.fi ja olemme yhteydessä.