Eikö uintitaito vielä riitä tekniikkakurssille?

Katso alkeisuimakouluun ja jatkouimakouluun ilmoittautuminen

Nuorten uintikurssi

Uintikurssi on 13-17 -vuotiaille nuorille tarkoitettu tekniikkakurssi, missä opitaan uimaan sekä pitämään hauskaa vedessä. Pääpaino opetuksessa on oppia oikea uintitekniikka, mutta sen lisäksi pidetään hauskaa ja löydetään liikunnan ilo! Uintitekniikoista kurssilla harjoitellaan krooli- eli vapaauintia, rintauintia ja selkäuintia. Pääsyvaatimuksena on 25 m uimataito. Opetus tapahtuu isossa, aikuisten altaassa.

Lisätietoja, tunnelmaa ja vinkkejä löydät ohjaajiemme kirjoittamista jutuista Sukelluksissa-blogista.

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssin pituus vaihtelee 9-10 krt välillä ja yhden uintikerran pituus on 60 minuuttia. Hinta sisältää vakuutuksen ja sisäänpääsymaksun.

Sunnuntai (14.1.-18.3.2018) Martinlaakso 50 € / 10 kertaa, klo 18.50-19.50

Sunnuntai (25.3.-3.6.2018, ei 1.4) Martinlaakso 50 € / 10 kertaa, klo 18.50-19.50

Ilmoittaudu kurssille

Nuorten erityisuimakoulu

Nyt uutena Vandersilla erityisuinnit!

Seuramme erityisuinti tapahtuu koulutetun ohjaajan kanssa sunnuntai iltaisin Myyrmäessä. Erityisuinnin tavoitteena on ensisijaisesti uimataidon oppiminen. Tähän tähdätään erilaisin harjoittein ja leikein, jotka ovat ohjattu koko ryhmälle sekä henkilökohtaisesti juuri sinulle sopivin ohjein. Vesi on erittäin hyvä liikuntamuoto ja uimaopetuksella tähdätään uimataitoon vesitaitojen kautta huomioiden turvallisuus, ilo ja vedestä nauttiminen. Uinninopetuksessa on mukana henkilökohtainen avustaja, jolloin muun muassa apuvälineiden käyttö helpottuu sekä uinninopetuksesta saadaan yksilöllisempää. Erityisuinnin tavoitteena on, että jokainen uimari oppisi itselle parhaiten soveltuvan tavan liikkua vedessä ja mahdollisuuksien mukaan eri uintilajeja. Mahdollisuuksien mukaan uimaria ohjataan kohti uintiharrastusta. Ohjaus tapahtuu terapia-altaassa, jossa aikuisella yltää jalat pohjaan.

Hinta- ja kurssitiedot

Nuorten ja aikuisten erityisuinneissa on 10-20 opetuskertaa ja sitä järjestetään Vantaalla Myyrmäen uimahallissa. Uimarilla on tarpeen vaatiessa avustaja, jonka ei tarvitse olla jokaisella kerralla sama henkilö. Mikäli uimarilla ei ole avustajaa mukana, hänen tulee selviytyä yksin pesutiloista altaille sekä uida itsenäisesti jo vähintään 10m. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden. Erityisuinti on Vantaan kaupungin tukemaa toimintaa.

Sunnuntaisin klo 19.10-19.55 (14.1.-3.6.2018, ei 1.4) Myyrmäki  50€ / 20 kertaa

Ilmottaudu mukaan: