Lasten tekniikkakurssi

Lasten tekniikkakurssi on 10-13 -vuotiaille lapsille tarkoitettu uintitekniikkakurssi.  Pääsyvaatimuksena on 50 metrin uimataito ja rohkeus temppuilla vedessä. Pääpaino opetuksessa on oppia oikea uintitekniikka, mutta sen lisäksi pidetään hauskaa ja löydetään liikunnan ilo! Uintitekniikoista kurssilla harjoitellaan krooli- eli vapaauintia, rintauintia ja selkäuintia. Opetus tapahtuu isossa altaassa. Kurssin jälkeen uintiharrastusta on mahdollista jatkaa Lasten harrasteryhmässä.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneilla itsenäisesti.

 

Ilmoittaudu kurssille

 


Nuorten tekniikkakurssi

Nuorten tekniikkakurssi on 13-17 -vuotiaille nuorille tarkoitettu uintitekniikkakurssi. Pääsyvaatimuksena on 50 m uimataito yhtäjaksoisesti. Pääpaino opetuksessa on oppia oikea uintitekniikka, mutta sen lisäksi pidetään hauskaa ja löydetään liikunnan ilo! Uintitekniikoista kurssilla harjoitellaan krooli- eli vapaauintia, rintauintia ja selkäuintia. Opetus tapahtuu isossa altaassa. Kurssin jälkeen uintiharrastusta on mahdollista jatkaa Nuorten harrasteryhmässä.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneilla itsenäisesti.

 

 

Ilmoittaudu kurssille

Tällä hetkellä emme järjestä nuorille suunnattua tekniikkakurssia. 


Nuorten erityisuimakoulu

Nuorten erityisuimakoulussa tavoitteena on ensisijaisesti uimataidon oppiminen. Tähän tähdätään erilaisin harjoittein, jotka ovat ohjattu koko ryhmälle sekä henkilökohtaisesti juuri sinulle sopivin ohjein. Vesi on erittäin hyvä liikuntamuoto ja uimaopetuksella tähdätään uimataitoon vesitaitojen kautta huomioiden turvallisuus, ilo ja vedestä nauttiminen. Uinninopetuksessa on mukana henkilökohtainen avustaja, jolloin muun muassa apuvälineiden käyttö helpottuu sekä uinninopetuksesta saadaan yksilöllisempää. Erityisuinnin tavoitteena on, että jokainen uimari oppisi itselle parhaiten soveltuvan tavan liikkua vedessä ja mahdollisuuksien mukaan eri uintilajeja. Mahdollisuuksien mukaan uimaria ohjataan kohti uintiharrastusta. Ohjaus tapahtuu terapia-altaassa tai isossa altaassa ryhmästä riippuen.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Uimarilla tulee olla tarpeen vaatiessa avustaja, jonka ei tarvitse olla jokaisella kerralla sama henkilö. Mikäli uimarilla ei ole avustajaa mukana, hänen tulee selviytyä yksin pesutiloista altaille sekä pärjätä itsenäisesti ryhmän tason mukaisessa altaassa. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden. Erityisuinti on Vantaan kaupungin tukemaa toimintaa.

 

Ilmottaudu kurssille

 


Yksityistunnit

Yksityisuimakoulut on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille ja aikuisille, jotka haluavat oppia uimaan yksityisopettajan johdolla. Yksityisuimakouluja suositellaan erityisesti lapsille, joiden on vaikea oppia ryhmässä, tarvitsevat oppimisessa enemmän tukea tai haluavat oppia nopeasti uuden taidon.

Ennen tuntien aloittamista asetetaan tavoitteet, jotka halutaan saavuttaa. Tunnit rakentuvat ohjaajan suunnitelmalle edetä kohti tavoitteita. Edistymistä käydään läpi jokaisen uintikerran lopuksi. Usein ohjaaja suosittelee yksityistuntien välissä osallistujaa kertaamaan harjoiteltuja taitoja itsenäisesti, joka tukee ja edistää oppimista.

Tunnin pituus voi olla 30-60 minuuttia. Uinnit alkavat joko 3 x 30min tai 2 x 45min kerroilla, joiden hinta on yhteensä 90€. Tämän lisäksi uimari maksaa itse hallin sisäänpääsymaksun.

Tämän jälkeen tunteja jatketaan kertakohtaisesti ohjaajan kanssa. Tunnille voi osallistua 1-3 henkilöä. Opetus on aina hyödyllisempää, jos osallistujien ikä ja taitotaso ovat lähellä toisiaan.

Lisätietoa yksityisuimakouluista saat kurssikoordinaattorilta sähköpostitse (kurssit@vanders.fi).

 

Ilmoittautuminen