Harjoitusajat kevät 2020

Päivä Aika Harjoitus Halli
ma 17.30-18.30 Allasjumppa + uinti Martinlaakso
to 19.00-20.30 Allasjumppa + uinti Martinlaakso
su 15.15-16.45 Allasjumppa + uinti Myyrmäki

Maria Lebedeva
maria.lebedeva@vanders.fi

Jasmin Vacker
jasmin.vacker@vanders.fi

 

Mitä uintiharrastus maksaa?

Harjoittelumaksu maksetaan aina syksyisin ja keväisin. Keväisin maksu on hiukan isompi, koska harjoitteluviikkoja on kaudessa useampi. Harjoituskausi noudattelee koulun lukukausia - syksyisin treenit alkavat kun koulutkin alkavat ja keväisin ne loppuvat koulujen loppuessa.

Valmennusmaksut ovat  syksyisin n. 220 € ja keväisin n. 250 € riippuen siitä, montako harjoituskertaa ryhmälle on tarjolla viikossa. Nykyinen hinta-arvio on tehty 3 krt / vko treenejä. Valmennusmaksu on maksu ryhmäpaikasta, eikä hinnasta saa alennusta, vaikka harjoittelisi vähemmän (esim. 1xvko).

Kaikilla uimareilla tulee olla lisenssi, vaikka eivät kilpailisikaan. Lisenssi on ehtona harjoituskortin saamiseen. Lisenssi tarjoaa harjoitukset kattavan vakuutuksen ja mahdollistaa kilpailuihin osallistumisen. Lisenssi maksaa n. 60 €.

Voit ostaa Lisenssin täältä: https://uimaliitto.lisenssikauppa.fi/shop/. Valitse seura "Vanders".

Kun olet maksanut lisenssin, tarjoaa Vantaan kaupunki ilmaisen harjoituskortin alle 18-vuotiaille. Harjoituskortilla pääset uimahallin porteista sisään, eikä sinun tarvitse maksaa uimahallin sisäänpääsymaksua. Saat harjoituskortin uimahallin kassalta näyttämällä linsenssiä. Ensimmäistä kertaa korttia hankkivat joutuvat maksamaan 5 € pantin kortista ja mikäli kortti katoaa on pantti maksettava uudelleen. Harjoituskortti on voimassa sen lataamishetksestä aina seuraavan elokuun loppuun (31.8.).

Kaikkien seuran valmennusryhmissä harjoittelevat tai kilpailuissa seuraa edustavat uimarit ovat seuran jäseniä.  Jäsenmaksu maksetaan aina keväisin vuoden alussa. Jäsenmaksu määritellään aina kevätkokouksessa ja vuonna 2019 se on 20 € jäseneltä.