Ovenavausvuorot ovat seuramme yhteinen talkooprojekti. Suuri osa seuramme kurssi- ja valmennustoiminnasta tapahtuu hallin ollessa suljettuna yleisöltä, ja Vantaan kaupunki velvoittaa meitä turvallisuussyistä pitämään ovet lukittuina käyttövuorojemme aikana. Tarvitsemme vapaaehtoisen aulaan päivystämään ja päästämään saapuvia kurssilaisia sekä valmennusryhmäläisiä ovista sisään. Vuoroja on Martinlaakson ja Myyrmäen uimahallilla viikonloppu aamuisin ja iltaisin.

Ovenavaustalkootyö koskee seuran kaikkia uinnin ja taitouinnin valmennusryhmiä. Talkootyö on laskettu niin, että jokaisen uimarin vanhempi hoitaa yhden vuoron syyskaudessa ja yhden vuoron kevätkaudessa. Tällöin työmäärä ei kasva kenellekään kohtuuttomaksi. Ovenavausvuorot on laskettu per uimari, mikäli perheellä on useampi uimari, tulee ovenavauksia useampi per kausi.  Yksi vuoro kestää noin 1-3,5 tuntia. Talkootyöllä vähennetään kurssitoiminnasta aiheutuvia kuluja. Kurssitoiminnan avulla seura rahoittaa valmennustoimintaansa.

Vuoron alussa kurssiohjaaja tulee antamaan ohjekansion, ja häneltä voi kysyä apua. Samat ohjeet löytyvät myös sähköisinä:

Lauantain ovenavausvuorot kevät 2021

Keväällä 2021 ovenajaavaksi ilmoittaudutaan valmennusryhmäläisen nimellä jäsentilin kautta!


Sunnuntain ovenavausvuorot kevät 2021

Keväällä 2021 ovenajaavaksi ilmoittaudutaan valmennusryhmäläisen nimellä jäsentilin kautta!