Vandersissa seuratyö tai vapaaehtoistyö on tärkeässä roolissa. Vapaaehtoistyö näkyy niin ovenavausvuoroina, omien kilpailuiden järjestämisenä, tapahtumina ja tempauksina kuin pieninä tekoina uimarien arjessa. Vapaaehtoistyöllä on merkittävä rooli siinä, että harjoittelu- ja kurssimaksut pysyvät kohtalaisina ja uintiharrastus on siten kaikkien saavutettavissa.

Tule mukaan tekemään työtä jolla tarkoitus!

Valvontavuorot

Ovenavausvuorot ovat seuramme yhteinen talkooprojekti. Suuri osa seuramme kurssi- ja valmennustoiminnasta tapahtuu hallin ollessa suljettuna yleisöltä ja kaupunki velvoittaa meitä turvallisuussyistä pitämään ovet lukittuina käyttövuorojemme aikana. Tarvitsemme vapaaehtoisen aulaan päivystämään ja päästämään saapuvia kurssilaisia / valmennus-ryhmäläisiä ovista sisään. Vuoroja on Martinlaakson ja Myyrmäen uimahallilla la ja su aamuisin ja iltaisin (hallin aukioloaikojen ulkopuolella). Talkootyö on laskettu niin, että jokaisen uimarin vanhempi hoitaisi 1-2 vuoroa/kausi, jolloin työmäärä ei kasvaisi kenellekään kohtuuttomaksi. Yksi vuoro kestää noin 1,5-3,5 tuntia.

Valvontavuorot kevät 2019

Varaa vuorosi tästä viikkokalenterista

Ohjeet ovenavauksiin MARTINLAAKSO

Ohjeet ovenavauksiin MYYRMÄKI

Muuta seuratyötä

Kiinnostaisiko sinua auttaa? Osaatko jotain mistä voisi olla seuralle hyötyä?

Hallitus ylläpitää seuraavaa vapaaehtoistyölistaa, jonka tarkoituksena on keventää palkattujen työntekijöiden ja hallituksen tehtäviä. Osa tehtävistä voi olla pieniä osa isompia - valitse itse omien aikataulujen ja kykyjen mukaan. Pienillä teolla voit auttaa yhteistä hyvää!

Tutustu tästä: Vapaaehtoistyot

Toimitsijaksi kilpailuihin

Tärkeä osa seuratyötä ovat myös kilpailut! Kurkista lisätietoja ja tule altaan laidalle auttamaan!