Ovenavausvuorot ovat seuramme yhteinen talkooprojekti. Suuri osa seuramme kurssi- ja valmennustoiminnasta tapahtuu hallin ollessa suljettuna yleisöltä, ja Vantaan kaupunki velvoittaa meitä turvallisuussyistä pitämään ovet lukittuina käyttövuorojemme aikana. Tarvitsemme vapaaehtoisen aulaan päivystämään ja päästämään saapuvia kurssilaisia sekä valmennusryhmäläisiä ovista sisään. Vuoroja on Martinlaakson ja Myyrmäen uimahallilla viikonloppu aamuisin ja iltaisin.

Ovenavaustalkootyö koskee seuran kaikkia uinnin valmennusryhmiä. Talkootyö on laskettu niin, että jokaisen uimarin vanhempi hoitaa yhden vuoron syyskaudella ja yhden vuoron kevätkaudella. Tällöin työmäärä ei kasva kenellekään kohtuuttomaksi. Ovenavausvuorot on laskettu uimareiden lukumäärän mukaan. Mikäli perheellä on useampi uimari, tulee ovenavauksia useampi kauden aikana.  Yksi vuoro kestää noin 2-3,5 tuntia. Talkootyöllä vähennetään kurssitoiminnasta aiheutuvia kuluja. Kurssitoiminnan avulla seura rahoittaa valmennustoimintaansa.

Vuoron alussa kurssiohjaaja tulee antamaan ohjekansion, ja häneltä voi kysyä apua. Samat ohjeet löytyvät myös sähköisinä:

 

 

 

  • Lisätietoja ovenavausvuorotoiminnasta saa kurssikoordinaattorilta, kurssit@vanders.fi.

Lauantain ovenavausvuorot syksy 2022

Ovenajaavaksi ilmoittaudutaan valmennusryhmäläisen nimellä jäsentilin kautta!  -This is not a swimming course-


Sunnuntain ovenavausvuorot syksy 2022

Ovenajaavaksi ilmoittaudutaan valmennusryhmäläisen nimellä jäsentilin kautta!  -This is not a swimming course-