Mukaan Masters toimintaan

Aktiiviura uimarina ohi, mutta mukava olisi vielä pitää kuntoa yllä? Kenties aktiivinen kilpaura vasta mastersuimarina alkamassa? Triathlonkärpänen puraissut ja pitäisi saada triathlonin uintitekniikkaa hiottua ja aikaa parannettua?

Tervetuloa mukaan! Vandersin kunto- ja mastersryhmässä treenaat hyvässä porukassa yhden tai useamman kerran viikossa uintia sekä kuivatreenejä. Voit osallistua kaikkiin harjoituksiin tai valita vain itsellesi sopivat.

Kyselyt Kunto- ja Masters-ryhmästä voi osoittaa info@vanders.fi -osoitteeseen. Lisäksi ryhmä löytyy facebookista

Harjoitusajat syksy 2021

Tiistai 20.30-21.30
Keskiviikko 20.30-21.30
(Perjantai 20.30-21.30)
Sunnuntai 19.30-21.00

Harjoitusmaksu on sama kaikille ryhmäläisille riippumatta siitä, kuinka moneen harjoitukseen osallistuu viikottain. Maksut laskutetaan jäsentilin kautta kevät- ja syyskauden alussa.

Jäsen voi edustaa seuraa Masters-kilpailuissa käymättä ohjatuissa harjoituksissa. Tällöin starttimaksut tulee maksaa itse.

Seura maksaa kerran kaudessa starttimaksut Mastersmestaruuskisoihin niille uimareille, jotka ovat maksaneet jäsen- ja valmennusmaksun. Muut starttimaksut kustannetaan itse. Kysy valmentajalta lisätiedot maksun tekemiseen.

 

Voit ostaa kilpailulisenssin täältä.  Valitse seura "Vanders".

 

 

Kun sinulla on lisenssi voit ostaa harjoituskortin uimahallin kassalta hintaan 75 €. Harjoituskortti on voimassa ostopäivästä aina 31.8 asti.