Yksityistunnit

Yksityisuimakoulut on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille, jotka haluavat oppia uimaan yksityisopettajan johdolla. Yksityisuimakouluja suositellaan erityisesti lapsille, joiden on vaikea oppia ryhmässä, tarvitsevat oppimisessa enemmän tukea tai haluavat oppia nopeasti uuden taidon.

Ennen tuntien aloittamista asetetaan tavoitteet, jotka halutaan saavuttaa. Tunnilla edetään tavoitteita kohden tekemällä lapsen taitotasoon soveltua harjoitteita. Edistymisestä kerrotaan jokaisen uintikerran jälkeen.

Tunnin pituus voi olla 30-60 minuuttia. Uinnit alkavat joko 3 x 30min tai 2 x 45min kerroilla, joiden hinta on yhteensä 90€. Tämän lisäksi uimari maksaa itse hallin sisäänpääsymaksun.

Tämän jälkeen tunneista jatketaan kertakohtaisesti ohjaajan kanssa. Tunnille voi osallistua 1-3 henkilöä. Opetus on aina hyödyllisempää, jos osallistujien ikä ja taitotaso ovat lähellä toisiaan.

Lisätietoa yksityisuimakouluista saat kurssikoordinaattorilta sähköpostitse (kurssit@vanders.fi).

Ilmoittaudu kurssille

Ryhmätunnit

Ryhmätunnit on tarkoitettu lapsiryhmille. Ryhmätunteja järjestämme kysynnän mukaan myös päiväkotiryhmille tai vaikka kaveriporukoille.

Tunti koostuu lasten taitotasoa vastaavista harjoitteista ja leikeistä sekä mahdollisista toiveista.

Tunnin pituus on 45-90 minuuttia.

Lisätietoa hinnoista ja aikatauluista: kurssit@vanders.fi