Vauva- ja perheuinti

kilpikonna-01

Vauva-ja perheuinti on koko perheen yhteinen harrastus, joka tukee lapsen kehitystä, uimataidon oppimista sekä on osa perheen liikunnallista elämäntapaa. Vauvauinnissa vanhemmat uivat yhdessä vauvan (yli 3kk ) kanssa ja perheuinnissa mukana ovat myös vanhemmat sisarukset (ei ikärajaa). Vandersin vauvauintipaikat ovat Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton suosittelemia turvallisia vauva- ja perheuintipaikkoja.

Vanders vauva- ja perheuinnissa tarjoamme teille

  • 30 minuutin ohjatun monipuolisen uintikerran eri teemoilla
  • Henkilökohtaista ohjausta
  • Koulutetun ohjaajan
  • Video- ja valokuvauksen kerran kaudessa (sisältyy hintaan)
  • Poissaolokertojen korvausmahdollisuuden toisessa ryhmässä
  • Vauvauinnin taitovihkosen, jolla voi seurata pikku-uimarin kehittymistä
  • Vanhempien ”viikkokalenteri”, josta voit seurata mitä seuraavalla kerralla tapahtuu
  • Kunniakirja syys- tai kevätkauden jälkeen
  • Mahdollisuus joustavasti sopia aloittamis- ja lopettamisajankohdasta

Lue lisätietoja vauvauinnista ohjaajiemme kirjoittamasta Sukelluksissa-blogista.

turvallinen-vauvauinti_tunnus2016Meillä vauva- ja perheuinteihin ilmoittaudutaan alla oleviin linkkien kautta. Avaamme mahdollisuuksien mukaan uusia ryhmiä ja pyrimme saamaan kaikki halukkaat mukaan. Meillä ryhmässä ui maksimissaan 5-6 perhettä (SUH:n suositus 7 perhettä / ohjaaja), jotta voimme pitää toiminnan laadukkaana. Lisäksi meillä jo uivat perheet ovat etusijalla, jos haluaa vaihtaa esimerkiksi ryhmää toiseen.

Vauvauinnin sopivin aloittamisikä on vauvan ollessa 4-6 kuukautta, mutta aloittaa voi myös hyvin jopa 9 kk ikäisen vauvan kanssa. Sukeltamaan oppimisen ja luontevan vedessä toimimisen kannalta olennaisinta ei ole aloittaminen 3kk iässä (minimivaatimukset aloittamiseen ovat 3 kk ja 5 kg). Tärkeämpää näiden taitojen oppimiseksi on, että vauvauintia jatkettaisiin noin yhteen ikävuoteen asti. Tämän vuoksi ei kannata huolestua, jos ette heti vauvan ollessa 3 kk pääsisi aloittamaan. Pyrimme siihen, että aloittamaan pääsisi viimeistään, kun vauva täyttää 6 kuukautta. Mukaan ehtii siis kyllä ja uudet taidot kehittyvät varmasti!

Ajankohdat: Vauva- ja perheuintia järjestetään Martinlaakson uimahallissa lauantaisin ja sunnuntaisin ja uintiaika on 8.30 - 11.00 ja sunnuntaisin 8.30-11.00.

Viimeisimmät ryhmät ovat yleensä todella suosittuja. Jo meillä uivilla uimareilla onkin oikeus ensisijassa vaihtaa ryhmiä itselle sopivimpiin.

Lauantai

klo 8.30-9.00 Vauvauinti

klo 9.00-9.30 vauvauinti

klo 9.30-10.00 vauva- ja perheuinti

klo 10.00-10.30 vauva- ja perheuinti

klo 10.30-11.00 vauva- ja perheuinti

Sunnuntai

klo 8.30-9.00 vauvauinti, 8 kertaa (15.4.-3.6.2018. Hinta 152€, maksetaan suoraan ilmoittautumisen yhteydessä)

klo 9.00-9.30 vauva- ja perheuinti, 16kertaa (11.2.-3.6.2018, ei 1.4. Vauvauinti 304€, perheuinti 368€)

klo 9.30-10.00 vauva- ja perheuinti

klo 10.00-10.30 vauvauinti

klo 10.30-11.00 vauvauinti

Joustavat poissaolokäytäntömme: Pyrimme olemaan pieni ja joustava vauvauintien järjestäjä. Meillä poissaolot pääset korvaamaan toisessa ryhmässä, niin että lauantaina uivat korvaavat sunnuntaina ja päinvastoin ilman erillistä ilmoittamista. N. 1-vuotiaat voivat myös korvata jäämällä 15 minuuttia seuraavan ryhmän tunnille tai tulla 15 min aikaisemmin ennen omaa tuntia.

Joustava aloittaminen ja lopettaminen: Voit ilmoittautuessasi sopia haluamasi aloittamisajankohdan ja ehdottaa sitä ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohdassa. Huomioimme tämän maksuissa ja maksat vain aikaväliltä, jolta haluat osallistua vauva- tai perheuintiin. Mikäli vauvauinti ei tunnu teidän perheen jutulta, voit lopettaa vauvauinnin aina 14 vrk kuluttua sähköpostilla tehtävästä ilmoituksesta alla olevaan osoitteeseen.

Vauvauinti: yli 3kk vauva ja 2 aikuista, hinta 380 € /  20 krt  ja sen voi halutessaan maksaa kolmessa erässä tai kerralla koko summan. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

Taaperouinti: yli 1-vuotias lapsi (+ vanhemmat) ohjaamme perheuintiryhmiin, jossa harjoittelumaksu määräytyy kuitenkin vauvauinnin hinnan mukaan. Näin jo yli 1-vuotiaalle taaperolle löyttyy yleensä mielekkäämpää seuraa ja tekemistä perheryhmästä. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

Perheuinti: yli 3 kk vauva, vanhemmat sisarukset (1-3 kpl) ja 2 aikuista, hinta 460 € /  20 krt ja sen voi maksaa kolmessa erässä tai kerralla koko summan. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

Infotilaisuus: Infotilaisuus järjestetään aina kauden aloitusta ennen. Jos aloitat kesken kauden, voidaan info pitää myös puhelimitse sen jälkeen kun olette tutustuneet vauvauinnin materiaaliin, joka tulee teille ilmoittautumisen yhteydessä. Kevään infotilaisuus on tiistaina 9.1. klo 17.00 Martinlaakson uimahallin aulassa.

Kysymyksiä ennen ilmoittautumista voit lähettää sähköpostilla kurssit@vanders.fi tai soittamalla +358 50 357 3873. Älä epäröi - vastaamme mielellämme!

Voit ilmoittautua vauva- ja perheuintiin, vaikka uisit yhden lapsen kanssa!