Vauva- ja perheuintiin pääsee mukaan myös kesken kauden!

Tarkemmat tiedot sähköpostitse osoitteesta kurssit@vanders.fi

Vauva- ja perheuinti

Vauva-ja perheuinti on koko perheen yhteinen harrastus, joka tukee lapsen kehitystä, uimataidon oppimista sekä on osa perheen liikunnallista elämäntapaa. Vauvauinnissa vanhemmat uivat yhdessä vauvan (yli 3kk ) kanssa ja perheuinnissa mukana ovat myös vanhemmat sisarukset (ei ikärajaa). Vandersin vauvauintipaikat ovat Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton suosittelemia turvallisia vauva- ja perheuintipaikkoja.
kilpikonna-01

Vanders vauva- ja perheuinnissa tarjoamme teille

  • 30 minuutin ohjatun monipuolisen uintikerran eri teemoilla
  • Henkilökohtaista ohjausta
  • Koulutetun ohjaajan
  • Poissaolokertojen korvausmahdollisuuden toisessa ryhmässä

Meillä vauva- ja perheuinteihin ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta. Ryhmät jaetaan iän ja taitotason mukaan klo 8.30-11.00 välille ja teidän oman ryhmän aikataulu ilmoitetaan teille ilmoittautumisen jälkeen kun näemme mihin ryhmään juuri teidän perhe on sopiva.  Avaamme mahdollisuuksien mukaan uusia ryhmiä ja pyrimme saamaan kaikki halukkaat mukaan. Meillä ryhmässä ui maksimissaan 5-7 perhettä (SUH:n suositus 7 perhettä / ohjaaja), jotta voimme pitää toiminnan laadukkaana.

Vauvauinnin sopivin aloittamisikä on vauvan ollessa 4-6 kuukautta, mutta aloittaa voi myös hyvin jopa 9 kk ikäisen vauvan kanssa. Sukeltamaan oppimisen ja luontevan vedessä toimimisen kannalta olennaisinta ei ole aloittaminen 3kk iässä (minimivaatimukset aloittamiseen ovat 3 kk ja 5 kg). Tärkeämpää näiden taitojen oppimiseksi on, että vauvauintia jatkettaisiin noin 1,5 vuoden ikäiseksi  asti. Tämän vuoksi ei kannata huolestua, jos ette heti vauvan ollessa 3 kk pääsisi aloittamaan. Pyrimme siihen, että aloittamaan pääsisi viimeistään, kun vauva täyttää 6 kuukautta. Mukaan ehtii siis kyllä ja uudet taidot kehittyvät varmasti!

Ajankohdat: Vauva- ja perheuintia järjestetään Martinlaakson uimahallissa lauantaisin ja sunnuntaisin ja uintiaika on 8.30 - 11.00 välillä.

Joustavat poissaolokäytäntömme: Pyrimme olemaan pieni ja joustava vauvauintien järjestäjä. Meillä poissaolot pääset korvaamaan toisessa ryhmässä, niin että lauantaina uivat korvaavat sunnuntaina ja päinvastoin ilman erillistä ilmoittamista. N. 1-vuotiaat voivat myös korvata jäämällä 15 minuuttia seuraavan ryhmän tunnille tai tulla 15 min aikaisemmin ennen omaa tuntia.

Joustava aloittaminen ja lopettaminen: Voit ilmoittautuessasi sopia haluamasi aloittamisajankohdan ja ehdottaa sitä ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kohdassa. Huomioimme tämän maksuissa ja maksat vain aikaväliltä, jolta haluat osallistua vauva- tai perheuintiin. Mikäli vauvauinti ei tunnu teidän perheen jutulta, voit lopettaa vauvauinnin aina 14 vrk kuluttua sähköpostilla tehtävästä ilmoituksesta kurssikoordinaattorille kurssit@vanders.fi.

Vauvauinti: yli 3kk vauva ja 2 aikuista, hinta 323 € /  17 krt  ja sen voi halutessaan maksaa kolmessa erässä tai kerralla koko summan. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

Taaperouinti: yli 1-vuotias lapsi (+ vanhemmat) hinta 323 € /  17 krt  ja sen voi halutessaan maksaa kolmessa erässä tai kerralla koko summan. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

Perheuinti: yli 3 kk vauva, vanhemmat sisarukset (1-3 kpl) ja 2 aikuista, hinta 391 € /  17 krt ja sen voi maksaa kolmessa erässä tai kerralla koko summan. Mikäli aloitatte kesken kauden, maksatte vasta aloituksesta lähtien.

Infotilaisuus: Infotilaisuus järjestetään aina kauden aloitusta ennen. Jos aloitat kesken kauden, voidaan info pitää myös puhelimitse sen jälkeen, kun olette tutustuneet vauvauinnin materiaaliin, joka tulee teille ilmoittautumisen yhteydessä varausvahvistuksen mukana. Syksyn vauvauinti-info on tiistaina 14.8.2018 klo 17.30 Martinlaakson uimahallin aulassa.

Kysymyksiä ennen ilmoittautumista voit lähettää sähköpostilla kurssit@vanders.fi tai soittamalla +358 50 357 3873. Älä epäröi - vastaamme mielellämme!

Uinnit alkavat 18.-19.8.2018 viikonloppuna ja päättyvät 15.-16.12.2018.