Alkeis- ja jatkokurssi

Taitouinti on esteettisesti kaunis laji, jossa tehdään liikkeitä vedessä musiikin säestyksellä. Taitouinnista löytyy samoja elementtejä kuin rytmisestä kilpavoimistelusta, baletista ja muodostelmaluistelusta. Taitouinti onkin eräänlaista akrobaattista voimistelua vedessä. Se on myös kilpauinnin sukulaislaji.

Alkeiskurssi

Taitouinnin alkeiskurssi on tarkoitettu yli 5-vuotiaille, jotka osaavat uida yli 25m.  Alkeiskurssilla opit uintitekniikoita, taitouinnin sculling-tekniikoita ja taitouinnin potkun eli polun sekä taitotaso 1:n vaadittavat osiot musiikkiuinteineen.

Jatkokurssi

Jatkokurssilla opit uintitekniikoita, taitouinnin sculling-tekniikoita ja  sekä taitotaso 2:n vaadittavat osiot musiikkiuinteineen.  Kurssin lopuksi suoritetaan Taitotaso 2- suoritus,  josta osallistujat saavat todistuksen.

Taitouinnin jatkokurssin käynneillä on mahdollisuus siirtyä esikilparyhmään.  Lisätietoja: taitouinti@vanders.fi

Hinta ja kurssitiedot

Kurssilla on 20 opetuskertaa. Viimeisellä kerralla tehdään taitotasosuoritukset. Kurssimaksu 255 € , jonka voit maksaa halutessasi kahdessa erässä 31.1., sekä 15.3.2018.

Hinta sisältää uimahallin sisäänpääsymaksut sekä vakuutuksen. Alkeis-/jatkokurssi on yhdistetty ja kauden aikana suoritetaan taitotaso 1 ja taitotaso 2 vaatimat osiot.

Kurssilaiset tapaavat ensimmäisellä kerralla uimahallin aulassa, josta ohjaaja tulee heidät hakemaan.

Taitouintia voi tulla kokeilemaan maksutta ensimmäisen kerran ilmoittamalla lapsen nimen sekä tiedon mitä kurssia kokeillaan tekstiviestillä numeroon 050 3573873. Muistathan ilmoittaa lapsen mukaan viimeistään kyseisen viikon torstaina.

Ilmoittaudu kurssille, mukaan voit tulla myös kesken kauden!