Alkeis- ja jatkokurssi

Taitouinti on esteettisesti kaunis laji, jossa tehdään liikkeitä vedessä musiikin säestyksellä. Taitouinnista löytyy samoja elementtejä kuin rytmisestä kilpavoimistelusta, baletista ja muodostelmaluistelusta. Taitouinti onkin eräänlaista akrobaattista voimistelua vedessä. Se on myös kilpauinnin sukulaislaji.

Alkeiskurssi

Taitouinnin alkeiskurssi on tarkoitettu yli 5-vuotiaille, jotka osaavat uida vähintään 25 metriä.  Alkeiskurssilla opit uintitekniikoita, taitouinnin sculling-tekniikoita ja taitouinnin potkun eli polun sekä Taitotaso 1:n vaadittavat osiot musiikkiuinteineen.

Jatkokurssi

Jatkokurssilla opit uintitekniikoita, taitouinnin sculling-tekniikoita sekä Taitotaso 2:n vaadittavat osiot musiikkiuinteineen.  Kurssin lopuksi suoritetaan Taitotaso 2- suoritus,  josta osallistujat saavat todistuksen. Jatkokurssin jälkeen on taitouintia on mahdollista jatkaa Taitouinnin harraste- tai esikilparyhmässä.

 

Hinta ja kurssitiedot

Kurssimaksu sisältää vakuutuksen sekä uimahallin sisäänpääsymaksut. Tällä kurssilla lapsen tulee osata toimia pukuhuoneilla itsenäisesti. Kurssimaksun voi maksaa kevään aikana kahdessa erässä.

HUOM! Kurssi järjestetään Martinlaakson uimahallissa naisten uintivuorolla, joten kurssille otetaan tällä hetkellä valitettavasti vain tyttöjä. Uintien aikana altaille ei näe, koska ikkunat on peitetty verhoilla.

Taitouinnin alkeiskurssi, lauantaisin Martinlaaksossa (12.1.-1.6.2019, ei 20.4) 20 krt / 255€

Taitouinnin jatkokurssi, lauantaisin Martinlaaksossa (12.1.-1.6.2019, ei 20.4) 20 krt / 255€

Mukaan pääsee myös kesken kauden! Laita sähköpostia kurssit@vanders.fi

Ilmoittaudu kurssille