Easyswim

Uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka eivät osaa vielä uida tai heidän uimataitonsa on vielä vähäinen. Opetus tapahtuu isossa, aikuisten altaassa kelluntapuku päällä.

EasySwim on ollut menestyksekkäästi käytössä Hollannissa vuodesta 1993. Opetus tapahtuu ensimmäisestä uintikerrasta lähtien syvässä vedessä kelluntapuku päällä, mikä ei ole Suomen uintiopetuksessa tavallista. Tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisimman elämyksellinen ja opetuksen kannalta tehokas tapa oppia uimaan. Kaikki ilmoittautuneet lapset pääsevät jatkamaan aina seuraavalla kaudella siihen mihin lopetettiin. Kerran kuukaudessa annamme palautetta vanhemmille kirjallisesti/sähköpostilla siitä miten lapsi on edistynyt.

 

 

EasySwim -opetuksessa lähtökohtana on hauska ja turvallinen oppimisympäristö. Aremmallekin lapselle tarjotaan kelluntapuvun avulla riittävästi onnistumisen elämyksiä vesiturvallisuutta unohtamatta.

EasySwim -uimaopetus perustuu osaksi kelluttavan uima-asun käyttöön, jolloin lapsen on helpompi tavoittaa oikea pinnansuuntainen uintiasento ja tottua syvään veteen. Sitä voisikin kutsua kelluntapuku-uinniksi. Jokaisella lapsella ryhmässä onkin oma kelluttava uima-asu, josta taitojen karttuessa poistetaan vähitellen kelluttavia osia.

EasySwim –uimakoulun tavoitteena on saavuttaa yli 200 m uimataito. Pohjoismainen uimataitovaatimus on 200 m uimataito, josta 50 m uidaan selälleen. Tämän lisäksi opetellaan monia hyödyllisiä vesiturvallisuutta parantavia taitoja mm. yllättävää veteen joutumista ja vedessä selviämistä.

Uima-asut tilataan puolestanne, kun ilmoittautumisen yhteydessä täydennät lapsesi tiedot.

Tarkemman kuvauksen EasySwim-uintikurssista sekä muuta tietoa löydät Sukelluksissa -blogista suomeksi, in english ja По-русски.

Hinta- ja kurssitiedot

Kurssia ei valitettavasti järjestetä keväällä 2017.

Ilmoittaudu kurssille