Tervetuloa Vanders taitouimariksi

Meillä kaikki pääsevät harrastamaan taitouintia asiantuntevan ja koulutetun valmentajan kanssa. Tavoitteesi voi olla kilpailla tai harrastaa liikunnan ilon innoittamana - meillä se on mahdollista. Tarjoamme taitouintia pienistä uimareista aina mastersryhmään asti. 

Taitouinnin perusteet kurssi

Tervetuloa taitouintiin! Taitouinti aloitetaan taitouinnin perusteet kurssilla. Kurssilla harjoitellaan taitouinnin sculling-tekniikoita sekä polkuja. Kurssilla opetellaan myös taitouinnin perusliikkeitä ja kuvioita sekä lyhyt musiikkiohjelma.

Kurssi on tarkoitettu kaikille 7-12 vuotiaille, jotka osaavat uida vähintään 50 metriä. Kurssille tulevan tulisi hallita vähintään vesiralli 2-kurssia vastaavat taidot. Kurssin jälkeen voi valita haluaako siirtyä harraste- vai esikilparyhmään.

Tutustu taitouinnin perusteet kurssiin.

Taitouinnin kilparyhmät

Vandersilla on tarjota taitouinnin kilparyhmiä kuudessa tasossa Esikilparyhmä, AG12, AG15, FinaJr, FinaSr ja Masters. Esikilparyhmään siirrytään taitouinnin perusteet kurssilta ja sen jälkeen edetään ikäsarjoittain eteenpäin.

Tutustu esikilparyhmään

Tutustu AG12 ryhmään

Tutustu AG15 ryhmään

Tutustu FinaJr ryhmään

Masters ryhmät

Masters -toimintamme on aktiivista ja uusia uimareita otetaan mukaan ympäri vuoden. Taitouinnilla on aikuisten taitouinnin perusteet kurssi josta aloitetaan. Kurssilla käydään läpi taitouinnin perusliikkeitä ja kuvioita. Edetessään voi siirtyä taitouinnin masters kilparyhmään, joka kilpailee aktiivisesti kotimaassa ja ulkomailla. Masters ryhmään vaaditaan vähintään 20 vuotta ikää.

Tutustu aikuisten taitouinnin perusteet kurssiin

Tutustu taitouinnin masters ryhmään