AG15 kilparyhmä Ballerinat

AG15 kilparyhmä harjoittelee 5 kertaa viikossa altaassa combo –ohjelmaa sekä kuvioita. Lisäksi ryhmässä on yksilöohjelmia (duoja ja soloja), joita harjoitellaan kerran viikossa. Allasharjoitusten lisäksi kerran viikossa on ns. kuivaharjoitus, jossa kehitetään mm. voimaa, kestävyyttä ja notkeutta.

Tavoitteet

Itsetunnon vahvistaminen sopivan tasoisten kilpailuiden kautta syntyvillä positiivisilla kokemuksilla. Omien vahvuuksien tunnistaminen ja kehon muutosten ymmärtäminen. Halu menestyä, kehittyä ja onnistua. Harjoittelemaan oppiminen, omaan tekemiseen keskittyminen ja oman harjoittelun seuranta (esim. harjoituspäiväkirjan pito, sykkeen seuranta).

Palautteen vastaanottaminen ja pettymysten käsittely. Sopivasta ravinnosta huolehtiminen ja ravinnon merkityksen ymmärtäminen perustasolla. Ympärivuotisen harjoittelun sovittaminen muihin elämän osa-alueisiin (sosiaaliset suhteet, perhe, koulu).

Tavoitteenasettelu ja niiden toteutumisen seuranta, johdonmukainen toiminta tavoitteiden saavuttamiseksi. Voittamaan oppiminen. Oman kehon tuntemusten seuranta. Positiivisen asenteen säilyttäminen harjoitus- ja kilpailutilanteissa. Omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen. Vastuunottaminen omasta harjoittelusta ja hyvinvoinnista.

Oman suoritustason jatkuva parantaminen

Harjoitusajat

Maanantai 16.30-19.30 Combo Martinlaakso
Tiistai 18.00-20.30 Myyrmäki
Perjantai 15.30-17.00 Kuviot Martinlaakso
Lauantai 9.30-13.30 Combo Martinlaakso
Sunnuntai 9.30-11.00 Martinlaakso

kuva taitouinti4kuva taitouinti5kuva taitouinti6

Meduusat

Esikilparyhmä AG 12/AG15  harjoittelee 3 kertaa viikossa altaassa combo –ohjelmaa sekä kuvioita. Lisäksi ryhmässä on yksilöohjelmia (duoja ja soloja), joita harjoitellaan kerran viikossa. Allasharjoitusten lisäksi kerran viikossa on ns. kuivaharjoitus, jossa kehitetään mm. voimaa, kestävyyttä ja notkeutta.

Tavoitteet

Tavoitteena harjoittelemaan oppiminen. Oman taitotason ja osaamisen hahmottaminen sekä ylpeys omista taidoista ja halu oppia uutta. Tavoitteellisen harjoittelun ymmärtäminen. Vaivan näkemisen opettelu taitojen oppimiseksi. Monipuolisesti urheilusta nauttiminen. Kilpailutilanteen hallinta.

Joukkue kilpailee combo-ohjelmalla pääkaupunkiseudun kisoissa, esiintyy seuran joulu- ja kevätnäytöksessä

Harjoitusajat

Tiistai 16.30-18.30 Martinlaakso
Perjantai 16.00-18.00 Martinlaakso
Lauantai 15.30-17.30 Myyrmäki

Valmentajat

Sanni Parpala

Niika Kyllönen

Anni Sieranen

Riia Peltonen

Veera Laurila

Siiri Vuorijärvi