Uusien uimareiden Esi-ilmoittautuminen Harrasteryhmiin 19.12.2022 kello 17

Vandersissa harjoittelee harrasteryhmää: Lasten harrasteryhmä, Nuorten harrasteryhmä ja Aikuisten harrasteryhmä. Harrasteryhmätoiminta on matalankynnyksen toimintaa, joka on tarkoitettu niille, joilla ei ole aiempaa (kilpa)uintitaustaa. Harjoituksia on kerran viikossa ja tavoitteena on kehittää vesitaitavuutta, uintitekniikoita ja uintikuntoa innostavassa ilmapiirissä. Ryhmät eivät käy kilpailuissa, mutta uimarin niin halutessa, on jokaisella mahdollisuus hankkia kilpailulisenssi ja osallistua seuran järjestämiin omiin kilpailuihin (noin 5x vuodessa). Harrasteryhmään ilmoittautuessa on uimari ryhmän jäsen niin kauan kunnes ilmoittaa lopettavansa (vrt. kursseissa ilmoittaudutaan jokaiseen kurssijaksoon erikseen). Harrasteryhmäläiset ovat seuran jäseniä, osallistuvat seuran tapahtumiin ja vapaaehtoistoimintaan. Lisätietoa: Carmela Strandberg (info@vanders.fi)

Lasten harrasteryhmä

Lasten harrasteryhmä on suunnattu 10-13-vuotiaille lapsille, jotka haluavat kehittää omaa uimataitoa ja harrastaa uintia  ilman kilpailullisia tavoitteita ja suureen harjoittelumäärään sitoutumista. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Pääsyvaatimuksena Vesirallien, Starttiryhmän tai Lasten uintikurssin taidot, ohjaajan suositus tai testiuinnin kautta.

Kausi:9.1-5.6, ei 18.4 ja 1.5.
Aika: Martinlaakso su 19.30-20.30

Ilmoittaudu mukaan 

 


Nuorten harrasteryhmä

Nuorten harrasteryhmä on suunnattu 13-17-vuotiaille nuorille, joilla ei ole aiempaa uintitaustaa. Harrasteryhmästä uimari saa säännöllisen harrastuksen ilman kilpailullisia tavoitteita ja suureen harjoittelumäärään sitoutumista. Ryhmässä kehitetään omaa uimataitoa ja kuntoa. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja harjoitus sisältää lyhyen kuivajumpan ennen uintiharjoitusta. Pääsyvaatimuksena Nuorten uintikurssin taidot, ohjaajan suositus tai testiuinnin kautta.

Kausi:9.1-5.6, ei 18.4 ja 1.5.
Aika: Martinlaakso su 18.00-19.00

Ilmoittaudu mukaan

 


Aikuisten harrasteryhmä

Aikuisten harrasteryhmä on suunnattu niille yli 18-vuotiaille, jotka ovat jo käyneet kaikki seuran tarjoamat tekniikkakurssit tai hallitsevat niitä vastaavat taidot sekä kaipaavat altaaseen treeniseuraa, vinkkejä ja monipuolisuutta kuntouintiin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa Myyrmäen uimahallissa valmentajan johdolla.

Kausi: 
Myyrmäki 

Ilmoittaudu mukaan

Tiedustelut info@vanders.fi