Vandersissa aloitti keväällä 2019 kolme uutta harrasteryhmää: Lasten harrasteryhmä, Nuorten harrasteryhmä ja Aikuisten harrasteryhmä. Harrasteryhmätoiminta on matalankynnyksen toimintaa, joka on tarkoitettu niille, joilla ei ole aiempaa (kilpa)uintitaustaa. Harjoituksia on kerran viikossa. Ryhmät eivät käy kilpailuissa, mutta uimarin niin halutessa, on jokaisella mahdollisuus hankkia kilpailulisenssi ja osallistua seuran järjestämiin omiin kilpailuihin. Harrasteryhmään ilmoittautuessa on uimari ryhmän jäsen niin kauan kunnes ilmoitta lopettavansa (vrt. kursseissa ilmoittaudutaan jokaiseen kurssijaksoon erikseen). Harrasteryhmäläiset ovat seuran jäseniä, osallistuvat seuran tapahtumiin ja vapaaehtoistoimintaan. Lisätietoa: Milla Kauppinen (toiminnanjohtaja@vanders.fi)

Lasten harrasteryhmä

Lasten harrasteryhmä on suunnattu 10-13-vuotiaille lapsille, jotka haluavat kehittää omaa uimataitoa ja harrastaa uintia  ilman kilpailullisia tavoitteita ja suureen harjoittelumäärään sitoutumista. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Pääsyvaatimuksena Vesirallien, Starttiryhmän tai Lasten uintikurssin taidot, ohjaajan suositus tai testiuinnin kautta.

Kausi:18.8.-15.12.2019, ei 3.11. 
Aika: Martinlaakso su 18.00-19.15

Ilmoittaudu mukaan 


Nuorten harrasteryhmä

Nuorten harrasteryhmä on suunnattu 13-17-vuotiaille nuorille, joilla ei ole aiempaa uintitaustaa. Harrasteryhmästä uimari saa säännöllisen harrastuksen ilman kilpailullisia tavoitteita ja suureen harjoittelumäärään sitoutumista. Ryhmässä kehitetään omaa uimataitoa ja kuntoa. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja harjoitus sisältää lyhyen kuivajumpan ennen uintiharjoitusta. Pääsyvaatimuksena Nuorten uintikurssin taidot, ohjaajan suositus tai testiuinnin kautta.

Kausi: 18.8.-15.12.2019, ei 3.11.
Aika: Martinlaakso su 19.15-20.15

Ilmoittaudu mukaan


Aikuisten harrasteryhmä

Aikuisten harrasteryhmä on suunnattu niille yli 18-vuotiaille, jotka ovat jo käyneet kaikki seuran tarjoamat tekniikkakurssit ja kaipaavat altaaseen treeniseuraa, vinkkejä ja monipuolisuutta kuntouintiin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa Myyrmäen uimahallissa valmentajan johdolla.

Kausi: 14.8.-18.12.2019.
Myyrmäki Ke klo 20.30-21.30

Ilmoittaudu mukaan