Lasten erityisuinnit

kilpikonna-01Erityisuinnin tavoitteena on ensisijaisesti uimataidon oppiminen. Tähän tähdätään erilaisin harjoittein ja leikein, jotka ovat ohjattu koko ryhmälle sekä henkilökohtaisesti juuri sinulle sopivin ohjein. Vesi on erittäin hyvä liikuntamuoto ja uimaopetuksella tähdätään uimataitoon  huomioiden turvallisuus ja vedestä nauttiminen. Uinninopetuksessa on mukana henkilökohtainen avustaja, jolloin muun muassa apuvälineiden käyttö helpottuu sekä uinninopetuksesta saadaan yksilöllisempää. Erityisuinnin tavoitteena on, että jokainen uimari oppisi itselle parhaiten soveltuvan tavan liikkua vedessä ja mahdollisuuksien mukaan eri uintilajeja. Mahdollisuuksien mukaan uimaria ohjataan kohti tavallisia uintikursseja, erityisuintiryhmiä tai kohti uintiharrastusta.

Taitouinti harjoittelee yhtäaikaa Martinlaakson uimahallilla ja heidän harjoitteluun sisältyy musiikin soittaminen hallissa. Tiedoksi tämä uimareille, jos esim. ääniherkkyyttä ilmenee. Erityisuimakoulut järjestetään ennen vauvauintia, joten jos pidätyskyvyn ongelmia ilmenee lapsella, ei kurssille valitettavasti voi osallistua.

Hinta- ja kurssitiedot

Lasten erityisuimakouluissa on 10-20 opetuskertaa ja sitä järjestetään Vantaalla Martinlaakson uimahallissa. Uimarilla on mukana avustaja, jonka ei tarvitse olla jokaisella kerralla sama henkilö. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden. Erityisuinti on Vantaan kaupungin tukemaa toimintaa.

Sunnuntaisin (20.8.-17.12.2017) Martinlaakso 45€ / 18 kertaa

Ilmoittaudu kurssille